Her iki tarafında emeğine sağlık gayet keyifli denemeler olmuş.
Printable View
Her iki tarafında emeğine sağlık gayet keyifli denemeler olmuş.
maşallah hepsine ayrı ayrı.busa zaten son nokta motorda.teg de cidden güzel yuruyor
bide şu abuk subuk yorumlar olmasa güzel olacak adam 10 yaş buyuk senden kelimeleri iyi seç
maşallah uçuyolar :)
maşallah teg e b serisini böle görmek gerçekten güzel busa zaten son nokta güzel denemeler olmuş
maşallahh :D
maşallah ;) çok güzel videolar nazar değmesin
maşallah :)
maşallah her iki tarafada hayabusalar fena alet hele akhisar draglarınlarına gelen hayabusayı gördükten sonra daha iyi anladım.
Maşallah abi allah kaza bela vermesin teg i canlı izlemek çook daha zevkli.
motorlarada allah kaz abela göstermesin maşallah.
Maşallah Teg bomba
bu ay ki tr tuning dergisinin kapagındaydı teg turkiyenin en hızlı FWD siymis oyle yazıyordu...
masallah araclara...
100 - 200 6.38 sn degerim var
0.9 bar 3mm conta ile
başkada da degerim yok daha sonra cok hızlandım dogru ama ölçüm alamadık maalsef patinajdan dolayı
neyse bunları gectim
şimdi ben diyorum ki
şu anda yürüyen başka önden ceker hızlı araba varmı ?
yok
ozaman kimse bu daha hızlıydı diyemez dememeli
hee cem 100 - 200 ölçer benden yavaş çıkar ozaman HULK daha hızlı olur
mesela yüregirinde 6.2 saniye 100 - 200 degeri var komple yapılı motor GT37 turbo 1.4 bar basınc ile
benim arabam 0.9 bar 3mm conta ile methanol falan yokken daha ilk halimde yaptıgım süre 6.38
ama daha sonra 1.3 bar 11.7 cr + methanol basarak nereler geldigimi ne araçlarla yürüdügümü biliyorsunuz
fakta hiç bir zaman 6.3 saniyenin altına inemedim patinajdan dolayı
bende idda etmiyorum mesela arabam yüregirinkinden hızlıydı diye
ozaman yüregirinkisi kırılmasa saglam olsaydı dener görürdük
şimdi de ben diyorum benim kisi kırılmasa dener görürdük
ama böle bir şansımız varmı YOK
o yüzden TR nin en hızlı FWD si cemin integrasıdır
bunu da kabullenemicek bir durum neden olsun onu da anlamış degilim
yani bu tip yorumlar komik işte insanların arası bu yüzden bozuluyor
edit: hilmi yazmış zaten benim yazmak istediklerimi
yahu bir adamın konusunu rahat bırakında insanlar ağız tadı ile videoları izlesin maşallah desin başka yorum yapmayın yahu. alla alla. hayabusa ile giden bir honda var gurur duyalım arkadaşlar geçsede geçilsede yürüyor işte maşallah diyin keyfini çıkarın biraz.
maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhh
işte bu yuzden forumda insanlar yanlıs anlasılabiliyor mimin yok gulumseme yok vs
benim soyleyiş tarzımda hiç bir gariplik yok anlayacagın teg yurumuyorken hulk vardı ve en hızlı biz onu biliyorduk simdi ise onceden en hızlı olan adamlar ''miniks'' bunu onayladıktan sonra bize laf dusmez onu demek istiyorum sonucta fwd nin en iddalılarından kendileri ve hepimiz yakından takip ediyoruz...
cem abiyi tebrik ederim ''oha oha oha :D:D sen anladın cem abi :D ''