ah r9 ahyoktuki kategorisinde araç
vtec e maşallah.
kardeşim maşallah aracın süper yürüyor, sakın yanlış anlama sitem etmemiz sana karşı değil kesinlikle sisteme karşıydı, şöyle düşünelim 170 tl para veriyosun keyif almak için kura çekiliyor ve bay çekiyosun direk ikinci sıraya yerleştiğin için sadece birinci gelenle maximum 3 kalkış yapıyosun tamam ikinci oluyosun ama verdiğin paranın karşılığı olan keyfi alamıyosun,
eğer benim başıma böyle bişey gelseydi bay çekmek gibi vallaha itiraz ederdim o kadar yolu teptım bır hafta hazırlandım sadece 3 kalkışmı yapıcam diye
sen yine şanslıydın allahtan yanlışlıkla crx yerine bızım vtec2 ile kalktında 5 kalkış yapma fırsatı buldun![]()
VTEC 2 lerin en iyi temsilcisisin. Maşallah emre'cim güle güle kullan bence gayet güzel gitmişsin. Bu ısınma olmuş bidahakine koltukları filanda sökersin, çeyreğin altında benzinle geçemeyeceğin araç kalmaz. Bi yerde görmüştüm adamlar önce yarıştılar ve bir boy farkla kaybettiler.Yarıştan sonra aracın tüm camlarını söküp pleksiglass ile değiştirdiler ,koltuklarıda söktüler,depoya çeyreğin yarısı kadar da benzin koydular aynı araçla tekrar yarıştılar sonuç inanılmaz gibiydi 3 boy fark atarak kazandılar.Yani ağırlık faktörü çok büyük.
CRX ve broadway Vtec 2 den hafif olduğu için daha atak görünmelerine rağmen bence sen daha hızlıydın. Eğer ağırlıklar eşit olsaydı kesinlikle sen birinci olurdun.
gercekten yürürü guzel ... emeğinize sağlık
Hıımm demek koltuklar söküldü.Demekki bişeyler fazla bidahakine camlarıda sökelim hatta kaputta gereksiz bide lastiklere nitrojen ve hava yerine helyum bastıkmı bayaa hafifler herhalde.Bide emre bi gün önce yemek yemezse işlem tamamdır
![]()
Şaka biryana gerçekten ağırlık faktörü etkiliyor bayağı. Ne olursa olsun Emre bizim birincimizDespe ve VtecII'sine teşekkürler.
yorumlar için sağolsun arkadaşlar.
araba daha fazla sökülmeden bundan daha iyi gitmez. vtec2 yi nekadar sökersen sök crx gibi bir araçla hermzaman aranda 200 kg kadar fark kalır ki buda çok farkeder.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kardeşime, ilk sefer için çok çok iyiydi. daha iyi olacaktır.
ayrıca si ın sahibine de samimiyeti için teşekkür ediyorum. +5500
bravo emre...eline emeğine sağlık....daha yürürü var arabanın.....kazasız belasız kardeşim....
Emre tebrik ederim beklediğim oldu arabaya yaptıklarının hakkını verdi. Senin de güzel sürücülüğün ile güzel sonuç çıktı ortaya.
sağolasın ercan, artık keyfini iyice sürdüm yeter bukadar![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Arabayı satma mevzuusuna gerçi üzülüyorum bu kadar emek harcadın ama olsun keyfini aldıysan sorun yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)