maşallah harikasınız. 2. videoda ki vtecin sesi bitirdi beni. duvara vurcam kendimi :D:D
Printable View
maşallah harikasınız. 2. videoda ki vtecin sesi bitirdi beni. duvara vurcam kendimi :D:D
güzel deneme olmus erol enjektör kac cc idi senin
Enjektörden olduğunu sanmıyorum çünkü tam sınırlarda (yetmediği noktada ) bırakılmaz. enjektörler yetmezse afr baya bir fakire gider. Kontrol edebilirsin kestiği noktada.
Bende de yapardı bunu arada bobine çıkan sarı uçlu fişler olucak onları yenileyin ve tevzi makarasında çatlamaa,kırılma veya ona çarpan küçük parça vs. varmı bir bakın bakalım..
Tekrar iki aracada maşallah. Allah kaza bela vermesin.
erol abi kapasana farları +4 hp :D:D:D
maşallah araçlara güzel deneme olmuş.vti kaç bar da yürüdü acaba??
vtec 1.62 aem truboost un gösterdigi deger.
Maşallah araçlara.
Maşallah ikiside çok güzel gitmiş
böle denemeleri izlemek de keyifli oluyormuş :)
bu porche nin ilk sahibi GTR 01 i gecmişti ama benimle denemek istememişti :)
Neyse ki mehmet aldı arabayı onlarada örnek oluyor sevindim
Mehmet başkan yeni aracın hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin güzel araç almışsın Maşallah
ama sen bunu da satarsın bir kaç ay sonra :p
Erolum denemelere devam hergün sıkmaya devam videolara devam Maşallah çok güzel ilerliyorsun
turbo ve enjektor düşüncegine kilit aks şanzuman dişliler FD düşünsen daha iyi olur
tekrardan herkeze tşk.ler arkadaşalr iyi dilekleriniz için..
hilmi kilit var aracda ıtr ama aks ve fd güzel olur gibi du bakalım biraz daha kalsın satılıkda:)
nazar deymesin maşallah
duz vıtes ve gıdıklanmıs porus cok guzel gıdıyor masallah. Erol araban muazzam gıdıyor kardesım mevlam cumlenıze kaza bela vermesın.
aracın pıt pıt kesıyor bu enjektor deılde atesleme gıbı geldı bana. Arda nın tespıtı de o yonde ona katılıyorum. baya eksıltır aracını haberın olsun.
Ahmet
yaa var elimde msd ateşleme üni. taktıramadım henüz
Çok güzel hondayı en iyi şekilde temsil ediyorsunuz valla :)
Kazasız belasız sürüşler.
Kocaman masallah abi :)
Maşallah güzel denemeler olmuş.
bu porsche 500 hpliklerden mi acep :D
valla cok guzel yurumussunuz allah nazardan saklasın...