güzel bi deneme olmuş... dodo senin aracın maşallahı var çok iyi yürüyo :icon_tup:
Printable View
güzel bi deneme olmuş... dodo senin aracın maşallahı var çok iyi yürüyo :icon_tup:
Herkese teşekkürler,
streetfire linki;
http://www.streetfire.net/video/cupr...kg_2083622.htm
Şimdi bu olaya yok geyik yok hikaye şekliyle bakarsanız yanılır kendinizi kandırırsınız,
burda atmosferik arabalar ile roll yapan arabalar kendini geçilmez görüyo araba burdan satılıyo istanbula orda deniyo atmo araba ile hayal kırıklığı yaşıyo..
Olgar'ın anlatmak istediğini "evet anladık doğru haklısın"deseniz uzamıyacak bu iki araba deniz seviyesinde denese sonuç böylemi olacak hayır..biz atmosferik kovalıyoruz böyle yüksek rakımda akıl işimi değil ..biz bunu her denemenin peşine belirtmiyoruz sadece bu videoları izmirden izleyen örneğin Orçun typer, bana diyoki "Abi yaa arabaya baktır valla ben burda felan turbo arabayı geçiyom sen o specle nasıl yürümessin" vs.. biz ankarada bunu yazarken istanbul antalya izmirdeki arkadaşlara sıkıntılarını anlatmaya çalışıyoruz,onların içinden buraya gelenler olduğunda zaten haklı olduğumuzu görürken burdaki arkadaşların bunu safsata gibi göstermeye çalışması garibime gitti açıkcası:icon_tup:
Abicim bunun herkes farkında ama ne yapalsın. Alllah'tan Türkiye'nin denize kıyısı var olmasa atmosferik araba satışını yasaklamak gerekirdi.
Can biz olayı sündürmüyoruz yani bahane gibi göstermeye çalışan yok senin arabanın aynısını daha 10k kilometrede olanı ben bizzat izmirde nasıl yürüdğünü gördüm keza diğer turbolarda aynı şekilde..
Örn..Herşeyi eşit iki tane clio Rs boluda deneyip kafakafaya gidiyo ama biri istanbulda biri ankarada kadran çekiyo 200km ye kadar 1,5sn fark oluyo..
Neyse ben konuya daha fazla yazıp gölgelemicem Doğukanı nasıl sevdiğimi kendisi bilir onu üzmemek adına daa yazmam:icon_tup:
dodo kardeşim maşallah tütütüt:D
Doğukan kardeşime ve M3e maşallah.Sürpriz olmamış...
maşallah araçlara...
Kadir abi kimse burda böyle birsey olmadıgını soylemedi.. Sen burda böyle olmuyor diye bir yazımı gördünmü? Safsata gibi gostermeye calısan kim? Sadece buna yapılacak bişey olmadıgını soyluyoruz o kadar. eosenden bu yana ankara deniz seviyesi üzerinde ve bu böyle gidecek.. O zaman kadir abi çözüm uretelim? Bende atmosferik arabaya bindim yıllarca hala da biniyorum. O kadar araba da yarıstırdık ama elden gelen bişey olmadıgı için takılmıs plak gibi surekli aynı seyden bahsetmedik.. Evet böyle bi durum vardır ama ne yapalım o zaman araba mı denemeyelim ?? öye diyosan abi bulusmalarda turbo arabalarla deneme sende... Ama kalkıpta böyle bi durumda böyle konusman hoş degil acıkcası. yıllardır turbo arabalarla deniyorsun.. ya atmosferik araba yasaklansın yada turbo o zaman denemelerde.. Ne meseleymiş yaa. ankarada böyle oluyo yapcak bişey yok. aynı deneme istanbulda cok daha farklı olabilir onu da soyluyoruz daha neyin peşinde ki yazanlar? Biz istanbuldaki denemelere yalan soyluyosunuz bu deneme farklı diye bi iddiada mı bulunuyoruz? O zaman videoları izlerken bunu goz onunde bulundurarak izler insanlar bi sıkıntı da kalmaz..
m için abi çok yakısıklı yaaa :D :D dogru söze ne hacet maşallah :D :D
Araclari artik sahibi nerde kullanicaksa ona gore tasarlicaklarmis alirken sorcaklar deniz kiyisimi,yoksa yuksek rakimmi alirdiniz:)
maşallah iki aracada...
Ben takılmış plak gibi söylemiyorum yukardada yazdım atmo vs turbo denemesine şaşıranlara izah ettiğimiz oluyo bu konuda ben daha yazmadan Turbo Araç sahibi kendisi yazmış az çok anlıyo neyin ne olduğunu o yüzden yazıyo,benim turbo ile araba deneyip denememe mevzuma anca ben karar veririm benim arabamdan daha hızlı atmosferik araba olmadığı için bende mecburen hep turbolarla denerim:icon_tup:
araçlara maşallah dostça ve çok guzel denemeler olmuş,cupranın 220-230 lara kadar önde gıtmesı çok güzel ama m3 te hacım var ust hızlarda öne geçiyo tabıkı..
TEKRARDAN MAŞALLAH ARAÇLARA..
benim arabamdan daha hızlı atmosferik araba olmadığı için bende mecburen hep turbolarla denerim:icon_tup:[/QUOTE]
:) :)
e tamam bizde aynı seyleri soyluyoruz burda kalkmıs bana yok kendinizi kandırıyosunuz yok şöyle yok böyle diyosun.. Kimsenin kimseyi kandırdıgı yok. ama boyle elde olmayan sebeplerden dolayı da surekli aynı seylerin konusulması insanı rahatsız ediyo. M3 cok hızlı ve geciyo zaten daha neyin tartısması ki bu? Cupranın hiç becerisi yok zaten bu kadar yurumus.. kendin diyosun m3 un gecmesine şaşırdım diye.. M3ü gecmemiz lazımdı senin soylemine gore de..
Kendinizi kandırıyosunuz derken seni demedim zaten senin denediğin bir aracın yok ben genel dedim,sürekli aynı şeyler konuşuluyo derken atmo vs turbo denemelerinde birileri konuşacak bundan rahatsız olmayın,
m3 ün geçmesi olayına şaşırmam akşam ali ve senle konuştuktan sonra olmuştu ben cuprayı geçer diye düşündüm aklıma nevzatın e92 m3 ve spec c denemesi vs geldi o şekilde nası m3 geçer vs dedim ..
Neyse neticede araçlar denemiş geçen geçmiş zevk alınmış bana daha fazla cevap yazma şekli olmasın rica:icon_tup: