benim arabada bögürüyodu orda da egzoz içine kaçtı korkudan :D nasıl bi sesti yaa :D ah ulan polis yine geldi aklıma :D tamamda o nasıl geçmektir o nasıl sestir dedi polis resmen ya :D
Printable View
Olay yeri inceleme : Gencler ne oluyor
Bizim Tayfa : ABi şey kem küm vs vs
Olay yeri inceleme : Bu KRC'nin daha gideri var :D Ayrıca Beyazda Baya iyiymiş :D hadi iyi günler :D
vti 40birbin500kere maşallah ayagınıza sağlık tayyarada maşallah kazasız belasız sürüşler olsun
maşallah araçlara.KRC'nin specler ne?
polisi araya almışız haberimiz yok taki olay yeri incelemeye gelene kadar:D:D
dou size özel bir görev veriyorum bayramda nehir kenarına karargah kurucaksınız siz anladınız beni:D
KRC yi yakından görmeyi isterdim :) engin abinin vti dan sonra gördüğüm en güzel vti :D (tabi benim gözümde.yanlış anlaşılmasın ;) )
Abı bısey yapamadıkkı hepsı bır yemek yıyebıldık bol bol da muhabbet ettık daha cok planımız vardı ama yarıda kaldı mutlaka tekrar beklıyoruz umarım sayı eksılmeden dahada artarak gelırsınız basımızın ustunde yerınız var sızlerle tanısmak bızlerıde cok mutlu ettı KRC ıle EU nun resımlerde cok guzel cıkmıs bu arada elınıze saglık inşallah gelecez bızde Ankaraya programa ekledık
Şeref abıye Mertcan a ve hondacı üstada çok selamlar.
Valla abı cok ıyı olur mertcan goturmustu bızı o sanayıdekı koftecıye gayet guzeldı kofteler ama bu kez acı tursu yada sus bıberını yanımda getırecem garsona acı ne var burda dedım abı karabıber var dedı pekı dedım :D
muhabbet cok guzeldı ama sız nasıl gectınız oyle kacla gectınız nasıl bır sestır o dedı ya yıkıldım ben gulmekten bırde bana sordu ya kucuk gordu heralde yasın kac senın dıe 27 dedım bende hık hık kıtlendı bısey dıyemedı yazık yazık hız yapmayın dedı ahaha cok ıyıydı :D valla sızın sansınız bız tek olsaydık orda kesın paketlerlerdı bızı :D
muratcan senıde beklıyoruz kardes en kısa surede :D
valla bende cok zevk aldım ama sagından solundan gectıgımız arabalar ne dedı cok merak edıyorum :D
saol Yasınım Gözümüzden sakınıyoruz işte napalım :D KRC de benım gordugum sayılı dırı gorunume sahıp araclardan maşşallah tekrardan gıdışıde ayrı bır guzel senın aracada maşşallah bu arada
hayy masallah krc ye cok saglam olmus yururu kazasız belasız..
Kaçırdık ortamı siz adanaya gelirken bende tam tersine gidiyormuşum :D bidahaki sefer görüşürüz artık tekrar bekleriz :)