memnun oldum adaş :) mc'in 100 metre ilersi köprünün ordaki kafa şişirmek değil melodi gibi kulağımızın pası siliniyo maşallah çok güzel görünüyo aracın
Printable View
videodaki şarkı valla on numero olmuş azizim :D
sametleri ikiledik o zaman cemaate hayırlı olsun :)
ahaha 2 Samet olduk aynen huyuda benim gibiyse ayvayı yediniz :D
oldu olucak apaçhi müziğini koysaydın gerçe koyduğunda apaçhinin kralı ama :) neyse yada enigma falan koysaydında tam apaçhi olsaydı totoş yiğit tam olsaydı :)
süper olmuş ellerinize sağlık böyle videolarda lazım ama müziğe bi el atıverin abi yaa
müziğin nesi var ya bence gayet güzel :D
başlıkla uyumlu sayılır müzik devamınıda bekliyoruz
ne güzel köprü altında sıktıydım müziksiz o parçayı koysaydın güzel olcaktı :D
cok tesekkur ederim kardesim bende yeni uyanmistim bugun ruyamda gordum acikcasi ciktim hemen 2 sktim geldim :D
aynen artik 2 samet var :)
valla bulusmalariniza katilmak istiyorum, yuksek desibelli civic si sesi kaldirirsaniz tabi :D
bekleriz her zaman :)
yani demek istiyorumki DBS nin sesine katlanabiliyorsak. bütün arabaların sesine katlanabiliriz demektir.
adam sıkıyor kaçıyor. arkasından bahçilevlerdeki tüm modlu arabaları topluyor polis :d
gokhan sktigin yerde durmicaksin abi :) --> http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=68401 bak bakalim nasil olmus? :D
actim sametcim buyur kardesim
evin arka caddesi hergün görüyorum nerdeyse araçları maşallah hepsine kazasız belasız ...