|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Ankaranın hızlı vti'larını deneme vakti gelmişti
![]() Bugün Erkut ve Reşatlar ayrı yerde biz ayrı yerde filtre,koltuk vs yarış öncesi hazırlıkları yaptık Krc dünkü Adana denemesinden yaklaşık 45-50 kilo daha hafifti,Rol vti da tam fit durumdaydı eksiksiz bahanesiz bir deneme oldu iki araç içinde...Roll saati geldi ve Kazan gişelere doğru bastılar, İki arabada yan koltuğa kadar söküktü üç dört deneme oldu baya yakınlar dört sonu herhalde (yanlışsam düzeltsinler) krc bir boy civarı önde oluyor.Bendeki video aşağıda diğerleride gelir , Kankam Şeref , Krc istediğin seviyeye geliyor allah gönlüne göre versin, Reşat , Rol vti boşa isim yapmadı bugünde çok iyiydi maşallah beyin vs ile daha iyi olacak, Gündüz çekim ilk video ![]() http://www.streetfire.net/video/krc-...ti_2086584.htm __________________________________ Piston Garage Son Düzenleyen chiefkadir; 16-11-2010 20:52. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
video çekilen aracın yanına gelmeden rol önde gibi orta şeritte araç çıkıyor o yüzden gaz kesmiş olablir mi? iki aracada maşallah keyifli deneme olmuş
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
maaşallah ıkı aracada cok guzel yurumusler.
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: EG SWAP B16
|
gelen herkese teşekkürler zorlu bir gündü ama verilen emeğin karşılığını aldık reşo zorladı baya beni
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Krc uzunda gidiyor tam bizim yanımızdan geçerken yarım boyken az ilerde 1 boydan fazla oluyor,
![]() KRc 9250dd çeviriyor Rol ise 8200dd. Rol 5 e atarken KRc devam ediyor,diğer denemelerde aynı şekilde oldu onların videosuda gelir yarın, __________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Sol şeritdeki araç son ana kadar yarım boy ileride,ama videoda öyle görünmüyor yan yana geldiginde gri önde gibi görünüyor ama öyle değil sol şeritde araba olmazsa herşey daha net belli olur, lacivert araç önde gidiyor gördüğüm o .
Maşallah iki aracada . __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Maşallah araçlara. Benim gördüğüm önceleri rol vtec önde gibi 4 sonu krc öne geçiyor.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
arkadaşlar rol vtec ğin sahibide arkadaşımız sonucun ne olduğunu yazar zaten kendiside
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: 106 gtı
|
zorladı bayaa beni güzel laf
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() Bu deneme Rol vti için beyin öncesi iyi bir deneme oldu beyin+ayar sonrası ne farkediyo en iyi bu şekilde anlıyacağız __________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#11 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Aynen İbo, birde gündüz acaip tatlı bir uğraş vardı
Sanki F1 e araba hazırlıyoz
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
#13 |
![]() |
yanlış anladınız sanırım ben rol geçmiş falan yazmadım.orta şeritte araç olduğu için diğer aracı riske etmemek için gaz kesmiş olabilir mi dedim.bu cümlede bir sıkıntı var mı? bence yok zaten başka videolarda varmış orda da aynı şekildeymiş.
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
koltuklar yalama olacak kanka düşündümde klipslimi yapsam çek çıkart
![]()
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Aynen , bir iki güne Reşo beyin takacak rövanş isticek bidaha sök
Eniyisi benimki dirrek sökük __________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
Krc 9000 rpm donuyor arayı en ıyının en ıyısı degıl sıkıstırması olması gerekenden oldukca dusuk bır vtı acıkcası fazla emek harcanmadan bu hale gelmıs bır arac. Butun araclara masallah..guzel denemeler olmus.
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia
|
maşallah maşallah süper yürümüşssünüz ya çok mutlu oldm şeref abi tahmininden önde gitmişin
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
seref abı alemsın yaa ![]() ![]() ![]() sana su sarkıyı armagan edıyorum o zaman ![]() http://www.youtube.com/watch?v=c9hgpmTc1ds |
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
maşallah araçlara
bu denemeyı merak edıodum
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|