ac nin peşinden gidebilmek bile büyük bir başarıdır bence tebriler alican
ac yede tekrardan maşallah nazar değmesin
Printable View
ac nin peşinden gidebilmek bile büyük bir başarıdır bence tebriler alican
ac yede tekrardan maşallah nazar değmesin
AC farkini ortaya koymus gene anlasilan
maşallah.ben alicanın kadran videosunu izledikten sonra ac seni geçer demiştim :)
bu çocuk olmamış yenisini yapın :D:D
:icon_tup:
http://i1011.hizliresim.com/2010/11/19/353.jpg
AC ye kocaman maşallah Gelenleri ayagına saglık Şükür olsun bizde önemli birşey yok yokda YG yi kurtaramayacaktık az daha polisler yakaladılar 15 metre önümüzde arkadaşları yatırdılar araçların üstüne tam bir rezillikdi sanki uyuşturucu kaçırıyoruz :( Zar zor bütün hünerlerimiz ortaya koyduk 100 küsür ceza ile yırttık benimde şanzuman yag tapası uçtu gören varsa yerini bilen varsa verin :D
Sağ salim geldik evimize yanlız bir ufak hatırlatmam olacak ZY ile denedğimizde ilk denemeyi baz almıyorum 2.sinde neden sonuna kadar gitmedik gitseydik on olacaktı çok zevkliydi ;)
Ali canla denediğimde ben 5 attıgımda alican bırakıyor bende kasmıyorum bende bırakıyorum sonra pilot değişti ama sonuç yine değişmedi :D scirocco ile denedigimde okan vardı aracın içinde video varsa koyar bizimki heyacandan sürekli foto çekiyor :D Giderken biryerde az daha topluca birbirimize giryorduk az daha dikkat edin arkadaşlar her tarafdan saldırıyorsunuz sakin sakin denemek var gözünüzü seveyim :( Cupra ile deneyemedim inşallah bir dahaki sefer .
Tekrardan gelenlere maşallah .
AC ZY videosu vardı arkadaşda ama sizde varsa yükleyin ben tam arkalarındayım fark 3 4 boy oluyor . :icon_tup:
alican kafan yarıldımı :D
Maşallah kankacım.
Çok giderli gördüm seni :D
Ali canı gören varmı ? :D:D:D
Köfte alican gel nargile ısmarla sen bana sözünü tut boşver rolling falan senin neyine :D :D