anlatta anlayalım ozaman kardeş:heyoo:
edit: serdar sende doktora sarmışsın kardeş hayır mı :D:D:D
Printable View
dikkat edinde rape olmasın USTAAAAAAAAAAA D:D::D
antalyada bir yarış videosu konusu yine atarlar giderler gelirler kilit gelir yakındır konuya :D hayırlısı :)
KCANN bu son Güzell konuşmanı yazmasaydın sana bi giderr yapardım :) ucuz yırttın valla ,
ayrıca sölemeden yapamıcam JU vtec te kısa varken benimi 0-400 de geçebileceğini nasıl hayalini kura bildiniz vallahi billlahi size inanamıyorum neyse 0-400 için ben sana egzantrik takıcam denemedim gerek yok çünkü VTEC in EN Kralına 0-400 de zem zem suyu ısmarlarım buda ayrı bi konu.Biz ne zaman egzantrik takarsak 10 milyar daha masraf yapmanız gerekir ama yine geçemessiniz buda ayrı bi konu :D
KCANN AŞKIMIZI BURALARA SIĞDIRAMAYIZ :D
ahh keskee tel-pc ara kablomu bırı calmasaydıda sıze bı resım paylasabılseydım..:D:D
konulu bi video çekicez inş.max 10 araba tanıdıgımız kardeslerimiz gelcek.videonun adıda
antalyada grup indirimi olcak :D
hıh adamımda gelmıs...
en krallara gerek yok morukcum senı zaten 2 vtec gectı vn we jr mıydı neydı yanlısm warsa duzelt..yanı gecılmez deılsın sagdece duzgun pılotaj lazım..sana demıstım burdanda yazıorum pılotajını we aracının 400 metredekı gıdısını cok taktır edıorum..ama sana her turlu hardcore cekerım kendıne bılettırme...:D:D400 de ısrarla gıder yapmıorum ama 52 mı takan gtune cop mu sokan bılmem rollde senı cok uzerım gecelerı yatamaz olursun..
karışmış gene buralar
ne zaman bır vıdeo konsa hep aynı gıbı
uzun lafın kısası
MAŞALLAHHHH
:D:D:D:D:D:D:cokgreen:
http://i55.tinypic.com/70hz6r.jpg
ayıp oluyor beyler !
aslında konunun özü şu 106 gti olmasa vti da olmaz vti olmasa gti olmaz .... fb-gs gibi ezeli rekabet :) :) :)
cCc usuyoruz reis cCc
evet doğru beni 2 vtec geçti ben ozaman da tebrik ettim gaz kelebeğim yarım ken geçtiler varsa şu anda geçebilceğine inanılıryorsa aynı specler de ise 4 boyda avans veririm 4 boy avans ı vermeyen onur vtec çi olsun.
EN KRAL PİLOTAJ da gelse beni yine geçemez arkadaşım 1+1 =2 Dolu vtec te iyi pilojda şöle Vtec ne zaman hacim büyült ü Stage 2 egzantrik takar filan beyin vs o zaman geçebilir ama yok sa zem zem suyuna talip vtec ler yapcak bişey yok
bebeyim ama senin için roll in makinası hazırlıcam söz veriyorum..
ayrıca siz para dökün demişsin kankacım benim arabama para dökmeme gerek yok 30 TL benzin alırım alayına saplarım 20 TL yede hepinize zemzem suyu ısmarlarım olur biter :) bak para harcamaya gerek kalmadan 50 TL ye nasıl bi zevk alırım oy oy oy
400 ıcın gıderlerını hıc ustume alınmıom gereklı pılotaja sahıp abılerımız konuya dahıl olucaktır emınım..:D
para dokun derken tabı bnm kadar dokmene gerek yok bı 52 taksan yakınıma gelebılrısın belkıı amaonun dısanda muhattap kabul etmıom...:eek::rolleyes::p:D
onur sen 400 mt de kaç sn yapıyorsun kumlucada ölçüm yapıldı mı hiç
yok yapılmadı ordaki zaman dada zaten gaz kelebeğim tam açılmıyordu gaz kelebeğindeki gaz telinin gergi sekmanı dipgazda gariye atıyordu farkına son 3 ay içinde vardık bide benzin pompamda sorun vardı şimdi o sorunda yok çok daha iyi oldu ama heralde bi 15 filan çıkartırım diye tahmin ediyorum
dc 4-1, aem cai, 4.785, vafc2 , 51mm düz boru kapak blok komple orjinal herşeyine contaya kadar hafifletme yok koltuk falan hepsi yerinde 14 lassa slick var 14.3-14.4 sn konyadaki max derecem.çok iddalısın ama stage2 ye gerek yok:)
Aaaaah Antalya ahhh, TechTurkey camiası drag nedir unuttu biz ha bire kaseti başa sarıp dinliyoruz. Yazıktır üzmeyin arabalarınızı. Drag'ı bırakın şöyle eşek gibi sağlam şaseli amerikanlar yapsın onların hakkı.
ben arabamı turbo yapalı 1.5 sene oldu:)ama kısmet olursa aynı ayarda bi vti ile ocak gibi gelirsem antalyaya vereceksin bana 2 boy avans madem ama çok fena üzerim seni.süre ölçüm sisteminde yarışmadığın için sürelerde ne kadar farklar oluyor tahmin edemiyorsun sen bence inşallah tecrübe edersin
kaldıki ben zaten daha ölçüm yapmadım bu işler ölçüm ile olmaz yanyana aynı asfaltta gelinir aynı lastiklerle kalkılır sen sağ ben selamet yani ölçüm yapan yer de belki sorun da olabilir daha önceki konya drgalarında saniye ölçümlerinde hep sorun olduğu sölenmişti örnek yani
valla istersen zade gökide bilir k20yunus ta bilir benim arabamı bi cumartesi günü 3 müz pistte vardık saatlerce antrenman yapmıştık.eğer göki nin 106nın o halinden ben çok çok hızlıyım yada onunla aynı giderim diyebilirsen beni geçiyorsun derim ama bence senin karşına drag yapan iyi bi vtec gelmemiş:)
tamam sık sık antalyaya geliyorum zaten ocakta aynı speclerde bir vti ile gelirsm her türlü deneyceğim seninle roll falan yok drag yapacaz:)
bu antalya nın şu anda en dolu 1,6 buçukları var eksiği yok en dolu vtec i JU VTEC
0-400 videomuz, önde olan NACİZANE VTS :)
ekleme fırsatım olmamıştı yeni ekledim.daha sonra başka bi başlık altında yeni bi konuda eklicem
http://www.streetfire.net/video/vts-...ti_2089976.htm
buda bizim ak sakallı dede miz :D
0-400 deki saniyeyide belki az çok burdan hesaplaya bilirsiniz :D
geçen bayramda bende oradaydım onur ju bence gideceği kadar gitmiyor üstüne bide ali abi heyecanlı biraz ben söyleyim.ju ile kıyas ediyorsunda araba neredeyse standart yüksekliğinde yere aktarımı bile yok düzgün lastiği yok arabanın beyninde sıkıntı var birçok eksik var bence ju da deneme yapmak için.sen kafadan kalkıp gitmene çok güveniyorsunda ju ya gerekenler yapılsa bence kafadan bile çıkıp gidemezsin ben hiç yaşamadım bana kafadan çıkıp gidebilen 106-saxo bmw
tamam kardeşim hatırladım seni bende yabancı zannetim bea :D zaten ali abi kullanmadı arabayı iyi vtec süren bi abimiz kullandı launch controlu de sen ayarladın zaten yanlış anlamada geçilen vtec zaten hep sorun lu oluyor anlamıyorum saçlarım döküldü sorun lu duman atan vtec görmekten artık :D