karakterinden şüphe edenler utansın ozaman moruk kızaranları görelim :D
Printable View
ee birader bizde drag bize uygun değil dememize rağmen ısrarla sen ve bikaç kişi daha drag diye üstelemeye devam ettiniz o imzandaki mapıd bay sitroen şportuda görmedik sanma fransaya beyinmi gönderiyonuz napıyosanız gizli kapaklı pis fransızcılar:hahaha::hahaha::hahaha:
ben deısmıom bılader ben dısarda neysem burdada oyum..yarıs mewzularını 10 bın defa konustuk ne oldu bıttı herkez ıyı bılıor neyın ne oldugunu..bı bakıom sacma sapan kafasına gore dıllenmıs bura o ona atıor o ona tutuor...bnm kımseyle bı derdım sıkıntım yok araclara bızım dıoruz bızım garajlarımızda yapıor pılotajlara saygı gosterıoz araclara saygı gosterıoz..ama konu bura gelınce ne oluor anlamıom..bı karar werılsın artık yaa gorundugunuz gıbı olun yada oldugunuz gıbı gorunun..!!
lafım gokturk ıcın deıl bu ortamdakı herkez ıcındır...
saygılar
dikkat edinde rape olmasın USTAAAAAAAAAAA D:D::D
antalyada bir yarış videosu konusu yine atarlar giderler gelirler kilit gelir yakındır konuya :D hayırlısı :)
KCANN bu son Güzell konuşmanı yazmasaydın sana bi giderr yapardım :) ucuz yırttın valla ,
ayrıca sölemeden yapamıcam JU vtec te kısa varken benimi 0-400 de geçebileceğini nasıl hayalini kura bildiniz vallahi billlahi size inanamıyorum neyse 0-400 için ben sana egzantrik takıcam denemedim gerek yok çünkü VTEC in EN Kralına 0-400 de zem zem suyu ısmarlarım buda ayrı bi konu.Biz ne zaman egzantrik takarsak 10 milyar daha masraf yapmanız gerekir ama yine geçemessiniz buda ayrı bi konu :D
KCANN AŞKIMIZI BURALARA SIĞDIRAMAYIZ :D
ahh keskee tel-pc ara kablomu bırı calmasaydıda sıze bı resım paylasabılseydım..:D:D
konulu bi video çekicez inş.max 10 araba tanıdıgımız kardeslerimiz gelcek.videonun adıda
antalyada grup indirimi olcak :D
hıh adamımda gelmıs...
en krallara gerek yok morukcum senı zaten 2 vtec gectı vn we jr mıydı neydı yanlısm warsa duzelt..yanı gecılmez deılsın sagdece duzgun pılotaj lazım..sana demıstım burdanda yazıorum pılotajını we aracının 400 metredekı gıdısını cok taktır edıorum..ama sana her turlu hardcore cekerım kendıne bılettırme...:D:D400 de ısrarla gıder yapmıorum ama 52 mı takan gtune cop mu sokan bılmem rollde senı cok uzerım gecelerı yatamaz olursun..
karışmış gene buralar
ne zaman bır vıdeo konsa hep aynı gıbı
uzun lafın kısası
MAŞALLAHHHH
:D:D:D:D:D:D:cokgreen: