kesin zaten vtec altı basılmıştır, başka bahane yok zaten :D
Printable View
kesin zaten vtec altı basılmıştır, başka bahane yok zaten :D
306'nın maşallahı var.
bu konuda yok ztn deniceklermiş sanırımda denendimi die sordum :D
306 nın maşallahı var güzel gidiyor.
birşeyi merak ettim 306 kaç bin dd de vites atıyor sese göre bana daha rahat dönebileceği devir var gibi geliyor yada yanılıyorum hangisi :)
Araçlara maşallah 306 ya ayrıca maşallah...Kimi araba fabrikasyon okunmuş üflenmiş oluo SBL de bunlardan biri belli.
Bu arada denemeye çıktığınızda bana da PM atarmısınız ya gelip izlemek istiyorum evde pc başında takip etmek gerçekten can sıkıcı olmaya başladı.yakında örgüye başlıcam valla forumdaki videoları izlerken:D
bütün araclara maşallah ama sbl gercekten güzel yürüyor ona ayrıca maşallah
maşallah bütün araçlara Apo abi sana ayrı bi maşallah o akşam shellden biz çıkarken geldiniz denk gelemedik :)
maşşallah bütün araçlara..SBL iyi yürümüş valla:) ama sanki SBL vitesleri erken atılmış gibi geldi bana...
maşh araçlara drg de safc vardı emmeden dolayı afr sapıtıyor tekrar bi elden geçirin stlegal cem abi yapmıştı ayarını. geçen sene
Bu arada 306 ya maşallah bu arabayla hem eski rc mi hemde vtec imi denemek isterdim ( bp rc - k vtec )
Bu arada arkadaşlar size bi tavsiye öle tarih yer belirtip denemeye çıkıcaz die burda konuşmasanız bence daha iyi olur sonra arabalar bağlanıyo
maşallah valla SBL güzel gidiyor..
teşekkür ederim..;)
kimi zaman devir dönmek bişey ifade etmiyor..;)
teşekkürler...evet fabrikasyon okunmuş 306 bu :D
teşekkür ederim..:)
Alican sorun yok RC yi biliyorum ...bana temiz 3 boyu olur fazlasını bilmem :heyoo: arabamın bu speclerle max. gideri belli ..mantıksız sonuçlar beklememek gerekir...;)
sağol mustafa aynen öyle oldu heralde ;)
sağol melih aynen daha öncede yazdım DRG nin daha gideri var sanırım ayarsız...;)
teşekkürler...:)