|
|
#1 | |||
![]() |
http://www.streetfire.net/video/cors...ti_2090690.htm
106'nın sahibi çok ama çok yakın bir abimdir. Herhangi bir iddaa vs yoktur. Başka video çekmemiş arkadaşlar elimde malesef sadece bu var. Bu videoda uzun denemesi yapıyorduk ve hatırladığım kadarıyla 200-210 civarı bir süratte geçiyoruz kameranın önünden. Gece olduğundan ve telefon çekimi olduğundan videoda araçlar belli olmuyor(videoyu durdurmak gerekiyor). 20. sn'den sonra gelen Corsa ardından gelen 106'dır. Diğer araçlar izleyicidir ![]() Specler: 94 Corsa GSI: Manifold, Egzos, Filtre 106 GTI: Komple Düz Boru, Egzos, Filtre |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: var
|
sonuc normal maşşallah her iki aracada
edit:ben ters anlamışım sonuc normal degil 106 kösülmüş bence Son Düzenleyen fatiii; 25-11-2010 10:47. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Emme lexmaul ya da replicası sanırım. Orjinal emme sanki arabanın ırzına geçmek için tasarlanmış. Bu arada tebrikler araç güzel yürüyor
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: corsa b
|
stok olarak bakıldığında gsi'ın pek bi şansı yok gayet güzel bi sonuç olmuş tebrikler
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: .
|
2 aracada masallah..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Eğer 106 geçseydi bu konu acayip tutardı
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
vtec altımı bastınız
tebrikler opele
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
2. Vites 4.500 de basıldı. Teşekkür ederim
Son Düzenleyen CorsaGSI; 25-11-2010 12:49. Sebep: rpm |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: -
|
Helal len şakir diğer saxo ile olan videoyu koyda hemen 106 bitik cacık muhabeti dönmesin
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Maşalllah iki aracada
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
stock halde denedinizmi daha önce yada fikriniz varmı ?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Stok halde daha önce bu araç ile denemedim. Ancak daha önce saxo 106 ile tabiki denedim.
Ben çok video çekme meraklısı değilim, arkadaşlarım çeker verirse koyarım. Neyse denediğim araçlarla olanları yazayım ben size. Stock Saxo - Corsa 4.500 de bastığımızda saxo geçiyor 1-2 boy arkasında kalıyor bırakana kadar aynı farkla gidiyorduk. (Rampa çıkmaya başladığımız anda yada rüzgara girince fark kapanıyordu ancak geçemiyordum.) Stock Saxo - Corsa 2500-3000 arasında bastığımızda 1-2 boy geçiyor bırakana kadar aynı farkla gidiyorduk. (Manifold olmadan corsa düşük devirde çok daha iyi yürüyen bir arabadır) Bir başka stock saxo ile denememde ise 210'a kadar yan yana gittik. Ne o geçti ne ben. Chip ve Düz Boru 106 ile manifold taktıktan sonra denedim 4 vites bitene kadar yan yana 5 e attığımızda tamponunda kaldım bıraktık. Bunlar sağlıklı olarak denediklerim, daha çok denemem var saxonun deb. kaydırıyordu diğerinin yağı kötüydü, bnim deb. kaydırıyordu vs vs. tabiki her 106 & saxo & corsa vs vs aynı da gitmiyor
Son Düzenleyen CorsaGSI; 25-11-2010 14:44. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 206 RC & 1,4 İS
|
tebrikler corsaya...Allah kaza bela vermesin...
__________________________________ tunceR´isimli üyeden Alıntı şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
MaşAllah araçlara..
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|