ne var olm sen yersen bi cai yapıosun araba 30 boy iyileşiyo da, bu araba durdugu yerde 10 boy iyileşmiş kötü mü :)) Ne söliceksen yaz olm buraya yok 2 cift lafım fln fln filan )
Printable View
Benim başlangıçta geride kalmış gibi durmam arabanın gaz tepkileri ile çok alakalı. Aslında doğrusu benim 2. kornada basmam lazım çünkü araba net 1 sn geriden geliyor ama denemelerde zaten bir iddaam olmadığı için hiç böyle birşey yapmadım. Ama asıl fark köprüden sonra çıkıyorki o da bu videolarda çok belli değil. Daha önce ben 5 atar atmaz Kadir abiden kopuyordum şimdi 5'in ortasından sonra kopuyorum. Rs'de benim eski Mini gibi maalesef 220'e kadar sonra kalıyor. Ama maşallahı var genel olarak çok güzel yürüyor, daha da iyi olucak:icon_tup:
Ali S3 e maşallah kardeşim biyerden sonra zaten naparsak yapalım geçmemiz zor,
yanımıza gelmeden önce S4 ü de baya geçmişsin galiba
kadir abi S3 S4 noluyo sana :D rahat bırak audileri az kaldı hepsinin ocunu alacam :D
ank.da td04lu gc8 varsa denicem ya stock turbolu gc8in gidisi boyle yada benim arabada bi bokluk var :D
cekimler kopruye kadar 4 sonu bitiyor 5 atınca 260a kadar gidiyor benimki
ayrıca white rs e masllah eski denemeye gore min. 2 boy hızlanmıs
stock subaru o kadar gider araban gayet normal
ibo iyi diyosun da, arabanın sahibi yapmadım diyor, arabada ne eksoz ne filtre ne bişey herkes gordu zaten bulusmada... araba bildigin zır stock bi araba.. bi tek aylar once yazılım yapmıstık sonra da denedik bikaç kere.. yazılımlı arabaya da tekrar yazılım yapsak 10 boy daha iyi nası goturcez onu da bilemiyorum.. yani araba std ından 10 boy iyi gidiyodu, bi 10 boy daha yazulımı geliştirdik diyelim.. 20 boy mu hızlcancak std ından bi chiple... bende durduk yere hızlancagını dusunmuyorum ama sahibini kadir abi de tanır ne yalan soylicek bi insan nede buna ihtiyacı var.. yaz kış hava sıcaklıgı farkından belki bole olmustur dicem baska olabilecek bişe gelmio aklıma...
Abi s4 ile yolda Enka'ya gelirken 3. vites 100 gibi bir bastık. Açıkcası ben, beni en azından belli bir süratten sonra çok çok rahat geçmesini beklerdim ama öyle olmadı, hiç beraber yürümediğimiz gibi ben çok rahat uzadım. Arabada bir sıkıntı var gibi geldi. Zaten sonra Erhan bir el attı arabaya , galiba lpg'de kalmış. Ama senle denediklerinde benzinde bile olsa yine bence çok daha iyi gitmesi lazım gibi geldi. Üstelik arabada yazılımda varmış:soru:
Neyse arkadaşda farkında, yeni almış zaten arabayı. İki tane yeni K04 ısmarladığını söyledi. Yakında bir canavara dönüşebilir yani;)
kadir abi benim s4 videosu varmı???
ilk kullandıgımda, yani seninle bastıktan sonra araba geldiginde, biraz kesiklik vardı arabada baktım LPG deymiş araba.. benzine alıcna kesiklik fln kalmadı araba duzgun gidiyor.. Öle sıkıntılı bir gidişi (kesiklik vs vs ) yok. gideri bu kadar ustundekilerle.. K04 ler sipariş edilmiş.. Gelince gecebilir ancak diye dusunuyorum :)
takılıyorum olm ya uzun uzun yazıp durma :)
bız 1-2 boy hızlanınca şaşırıyodun ya onun ıcın yazdım:D olabılıyomus demek demı erhan;)
o ankı hava kosulu-benzın-debrıyaj-bakım-kullanım a gore degısebılır sonuc gayet normal.
aracın sahıbıde yanlıs anlamasın erhanla aramızda olay:)
maşalah whıte her daım onde:) çook ıyı gıdıor maşallah...
5 ın baya kısa oldugu sestende bellı oluyor, su an kesıcı kacta peki az daha devır donemezmı