Illa sola gececekse tirla minibusun arasina girerdi o ne diye onceden sola gitmeye inat etmis ki, kisisel hata, gecmis olsun..
Illa sola gececekse tirla minibusun arasina girerdi o ne diye onceden sola gitmeye inat etmis ki, kisisel hata, gecmis olsun..
az önce arkadaşın eklediği uzun versiyonuda koydum birince mesaja.
off off yazik yaw:(
Torosu sağladıktan ve geçtikten sonra yaklaşık 40 m mesafe far. O araba o hızla kompresör vs durur. Sola çıkıyor ama artistlik yapacakya sağa şeride girmiyor.
Dikkatle izleyin savrulma, direksiyon kaybı vs yok. En kötü duramasan tırın altına değil sağa şarampole atarsın kendini veya öndekine vurursun.
Tam eşşek. Ucuz kurtulmuşlar. Umarım torosada bişey olmamıştır.
Allah korusun feci bir olay..:(
Bi anlık refleksle kurtarabilirmiş belki ama herzaman şanslı olamaz insan... yazık olmuş geçmiş olsun.
Rabbim benide tanıdığım tüm insanlarıda bu camiayıda trafikte bilinçli şoförlerden eğlesin.Amin
Bi anlık hata hayata son verebilir.
Ucuz kurtulmuşlar,Allah beterinden saklasın ;)
ibretlik video..
Amerikan filmlerinde tır bi anda korna çalarak çıkar ya aynı onun gibi bi anda çıkıyor tır.
İbretlik
ohannesburggg allah korusun valla,çok sakatmış
Çok kötü kaza ucuz kurtulmuşlar ve öyle bir durumdan sağ çıkmışlar.Gerçekten ibretlik video
çok kötüymüş
bile bile lades demiş gerizekalı
Offfffffff çok kötü yaa, Allah kimseye yaşatmasın :(
oyeee yuppii diye makas atarak giderken böle kaza olunca benım hiç acıyasım kalmıyo.kendi düşen ağlamaz.baskasını öldurmesınde kendı noluosa olsun
o konuda haklısın yaptıkları acımamıza biraz engel oluyor.
Adam gibi gitseymiş hiç üzülmem böylelerine...
tek yon yolda ne akla hızmettır otoyol gıbı makas atmak anlamadım. bu kacıncı ızleyısım bılmıyorum her defasında ıcım bi hoş oluyor. Olen yoktur demek gecıyor aama arabanın hızıyla o tırın/kamyonun hızını toplarsak cok cıddı bır hız sanırım olmus olabılırler. :( çok yazıık:(