106 da filitre egsoz oldugunu söyle di sahibi ;)
bu speclere göre çok iyi yürüyor..
Printable View
Gercektende vtecle denemelerimiz dosthane olmuştur her iki aracada maşallah..gsinda şanzumanın da problem olduğu için denemelerimiz net olmamıştır. 106 mız da filtre eksoz vardır birol kanka ayrıca denemeler vtec üstü basılmıştır. :) :) saygılar...
buda bizim aracımızdan çekilen videomuz, vtec altı bassak çok daha farklı olurdu.
http://www.streetfire.net/video/uy-1...ec_2092483.htm
Hayt getirmeyin beni oraya :) valla sizi görünce işim kıpır kıpır oldu ahh eski günler ne zaman çıktınız ben dün akşam ataşehire gittim bi allahın kulu yoktu döndüm geri bilseydim sizin yanıza gelirdim neyse maşallah araçlara ama birol vtecden sansız dönmüş galiba bu sefer çok güzel yürüyor ;)
maşallah hepinize 3 arabada ii giden arabalar..allah kaza bela vermesınn
uy gti 41 uy mu gecen gece meganla deniyen???
Bu arada tüm araçlara maşallah.Vti camcar iken arkadan yakalıyor gibi bir his oluşuyor videoda:) hatta gazı azaltıyor yaklaştığından
masallah araclara
vtecccc bomba :)
Eyw. saol senin araçda yabana atılcak gibi değil çok fenaa maşallah :D Ben çok denedim 106 saxo ile chipli chipsiz fark yok yani aynı gidiyor. O akşam vtecle denemeden önce bikaç sefer gsi la 3. vitesde bastık 5 bin devirde. O yüzden vtecle denerken arabamda bi yığılma söz konusu oldu. istediğim gibi yürümedi yani :) birol arkadaşımızla tekrar deniycez durumun çok farklı olacağından eminim ;)
Masallh tum araclara
vtec ıyı yurumus
maşallah araçlara..v-tec güsell yürüyo..
eyw saol
tşkler saol
kardeşim orji beyini takında bi öyle deniyelim bakalım yarıyormu yaramıyormu :D
deniz hayıdır yine ayarmı yapıcaksınız ne iş :) siz gsi ile 3 kere denediniz biz gsi ile siz gelmeden 7 kere denedik bizimkiler şişmedimi :Dneyse bidahaki denemede siz hiç kimseyle denemeden gelinde bari şişmesin bidaha 106 ;) bu arada bnde baskımı ve filitreyi deyişeyim belki faydası olur;)
eyw tşkler.
tşkler saol
Kanka üzerinde orjinal beyin var zaten sadece yazılım farkı var :) ayara gerek yok benim arabam her zaman hazır. istersen şimdi bu akşam basalım istersen baskını filtreni değiştir o zaman.. hiç farketmez ;)Alıntı:
kardeşim orji beyini takında bi öyle deniyelim bakalım yarıyormu yaramıyormu :D
deniz hayıdır yine ayarmı yapıcaksınız ne iş :) siz gsi ile 3 kere denediniz biz gsi ile siz gelmeden 7 kere denedik bizimkiler şişmedimi :Dneyse bidahaki denemede siz hiç kimseyle denemeden gelinde bari şişmesin bidaha 106 ;) bu arada bnde baskımı ve filitreyi deyişeyim belki faydası olur;)
:D sen arkadan gelicen artık her denemede senin sağın solun belli olmuor
tmm kanka bnm demek istedigim hani başka gti den çıkartıp takmışsınız ya.
yazılımsız beyini takın demek istedim neyse boşkoy sıkıntı yok bnm o halde denedim o gün şimdi de denerim.Baskı deyiştikten sonrada deneriz biliyon beni sıkıntı yok yeterki gönüller bir olsun.öyle falan filan olmasın :icon_tup:
maşşallah araçlara
Benim açımdan bir sorun olmaz.Video çeken kendini öne doru uzatıp megane arkada kalmış gibi çekmemişse sıkıntı yok:D (video çekerekn o şekilde gördümde arkadaşını:) ) He öle çeksede sorun yok gerçi herkes gördü kimin ne kadar yürüdüğünü;)
Sen ekle sorun yok.Bende eklerim elde adam akıllı ne varsa