2 araca da maşallah
ac yine gidişinden ödün vermemiş daha da alıştıktan sonra araca hakan abi senden daha güzel videolar bekliyorum ;)
kazasız belasız cezasız günler diliyorum
Printable View
2 araca da maşallah
ac yine gidişinden ödün vermemiş daha da alıştıktan sonra araca hakan abi senden daha güzel videolar bekliyorum ;)
kazasız belasız cezasız günler diliyorum
Iki aracada maşallah
bizim denemeleri çeken varmı AC yle ve TY yle??
dun gece guzeldı masallah ıkı aracada ama alıcan kardesımızın galıba ıstedıgı sonuclar olmadı ıkıncı kornada gaza oturmasına ragmen sonuc ortada selam vermeden gıtmelerıde bı enteresandı acıkcası ama saglık olsun canları sagolsun fazla hırs ıyı dııl arabanı bı kontrol ettır alıcan tolga dıreksıyona gecınce 3de kara duman atıyo kırma allah muhafaza yoksa bız kımı gecerız
bu iki aracında specleri aynımı. maşallah 2 aracada.
maşallah ikisinede.
serhat abi senin ne oldu ac ve ty ile?
olur kanka neden olmasın yeterkı muhabbet olsun cemıde al yanına onlada deneyelım
Zaman onu değiştirdi işte :D CEM BU YARALI PARMAĞA İŞEMEZ (PEZEVENK):D
allah allah ben severım kardesım gıbı onu maslakta az lahmacun tuketmedık onla
birer kere deneme şansım oldu iki araçlada gidiş yolunda, 2 de 65 gibi bastık bir boy önlerine cıkıyorum basmaya başlayınca, 4 bitiminden sonra fark açılmaya başlıyor. kumburgaz gişelerden sonra benzinim bitti, kumburgaza girdim benzin almaya BP de 97 yoktu, opete shele dogru sıktım yan yoldan baktım tam önlerinde trafik uygulaması var aynen geri sıktım busefer, sonra e-5e cıktım çok uyduruk bi PO den benzin aldım, sonrada ne yalan söliyim hiç basmak gelmedi dönüş yolunda içimden.
bende geçiş videoları var montajlarsam akşama koyarım zaten, teşekkürler Hakana ve Alicana,,