maşallah mermi gibiler.
maşallah mermi gibiler.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
yasin abi bu cupra adanayamı satıldı öylee bişey varmı yada bu konuda bilgisi olan bilgi verebilir mi![]()
http://www.facebook.com/video/video....26190&comments
birde şu video var![]()
vtc cok ustte kalmıs basar basmaz vites atmıs saglıklı bi deneme olmamıs bence ztn ne olup bittiğide belli olmuyor![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
aynen öyle orda arabam kesiyodu zaten bujilerden dolayı. oem vardı. sc yı taktırdığım ilk zamanlardı. sağlıklı deneme değildi tabi bi. bak arabada birtek yazılım dp varmış düşünen son halim fenalar fenasıydı ama kısmet
evet arabayı sattım bayada müşteri cıkdı. çatır çutur sattımçok düşündüm yaptırıym mi satıymmi diye ama sattım gitti.
şimdi arabanın ağır masrafı yoktu zaten ön tampon sağ çamurluk değişti birde kompple ön takım yapıldı araba kaportada 2-3 güne çıkıcakmış![]()
ooo bu video nereden çıktı kardeş aylar oldu stage 1 di araç ozaman sattım . alan arkadaşa hayırlı olsun . VTC yede geçmiş olsun kardeşim ertesi gün duydum üzüldüm ALLAH beterinden korusun .
evet ben 4ten 5 e attığımda vtc 1 boy önde idi ve çatırpatır hemen bırakıyodu arkadaş veya araç kesiyodu. böylelikle 5le 6 yürüyemiyoduk daha doğrusu ben yürüyodum ama arkadaş bıraktığı için anlamsız oluyodu. 1boy önden basmak gibi bi şey olamaz kornaya hep VTC BASTI VTEC açık olsun diye bana göre hiç kalkmamıştık. sağlıklı olmadığı için aracı sağlıklı bideneme olmamıştı defalarca denemiştik.
neyse 2 araçta yok şuanda sahiplerinde ALLAH vtc NİN SAHİBİ yasin kardeşimede bizede daha güzellerini nasip etsin.
araçlar geçici DOSTLUKLAR bakii
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)