bir ara ep3 ten ekzantrik filan 270-280 alırım diyenler vardı bs yeni ve diri alet yok yok 255-260 larda dyno nasıl olacak bu iş :)
Printable View
bir ara ep3 ten ekzantrik filan 270-280 alırım diyenler vardı bs yeni ve diri alet yok yok 255-260 larda dyno nasıl olacak bu iş :)
BS FN2 ye 12.5 ile pompa benziniylemi kullanılıyor şuan ?
Yakıtsız tam verim almak zor diye biliyorum 12.5 cr de ama ?
serhat kankacım maşallah araban çok güzel olmuş ama halen gideri var biliyosun şuan sanırım atmosferik türkiyenn en hızlı fn2si olmuş ayarı baycu güzel yapmış onunda eline saglık.
masallah araclara özellıkle bs typeR a ;)
ep3 te ıdda edıyorum cokta guvenen varsa hemen ıstedıklerı dynoya cıkarız masraflarda benden pompa benzını ıle tr de strokersız atmosferık 2000cc de 275 hp yı gecebılıcek typer yok kımse kımseyı kandırmasın sunuda ıdda edıyorum 270 hp typer bıle cok cok zor cıkar cok agresıf bır egzantrık olmadıktan sonra 12.5 cr nın altına düşmicek sekılde bır kombınasyon ıle belkı sunuda soylemeden edemıcem dyno demek cok hızlı demek degıl ole dynolar var egrılerı yamuk yumuk 250 hp ole dynolar var egrısı ok gıbı 240 hp bu tabloda 240 hplık arabayı hayatta geçemez bence en ıyı dyno yoldur... serhat krdesımıze basarılarının devamını dılıyorum helal olsun.
arabalar biribrinden güzel yürümüş, çok beğedim elinize emeğinize sağlık.
E bunu zaten konustuk ya seninle yigit telefonda, oktan artirici koyuyorum diyim nediyim
Aynen dedigi gibi resitin c den sonra vtckiller a gecmiyor hemen yani seko
Piston zaten tek basina guc vermiyorki ahmet, sikistirma artinca ona gore yazilim ve gerekiyorsa yakit koyman lazim
Kankacim sagolasin, baycunun deyisiyle bi pit daha gideri varmis, bakalim onuda derbilere sakliyoruz
abi telefonda konuştukda bu iş oktan arttırıcı ile olacak değil bilginiz olsun :)
yakıtsız sıkıştırmanın hiçbir mantığı yok çünkü...
ozgun cml typerdan k24 312 hp cıkardı sen burdan pay biç
yakıtla 30 hp 500-600 hp lik arabda farkeder heralde typerden 30 beygir yakıtla alınsa kimse yemez içmez dizerdi varilleri heralde garajına :)
bu arda maşallah serhat kanka en hızlı olmak güzel duygu olsa gerek ilklerin adamısın :)
bakalım bizimki ne olucak :D:D