arac yaptırmaktan çok arkadaslarımızın memnunıyetsızlıklerınden bahsedıyoruz.. memnun olan ıllakı vardırda şimdi bu tartısmaya girmek gereksız...
Printable View
ben kendisinin bana söledigi bişeyi örnek vermedim kafandan bir kurgu kurup ta yazma istersen admaın aracını veysel usta yapar bende kendisini bilirim ne var bu aracta diye taa 2002 yılında sordugumda kendisi sölemişti okadar
neden uzattıgını da anlamış degilim bilgilerinin cok ustun oldugunu falan mı kantılamak istiosun bana karsı umrumda olmassın ki istedigin kadar bil bana ne
senin bilgin sana kalsın ben bendekileri daima paylaşmayı tercih ederim hade eywallah
da motor mert orjinal m3 pistonlarına 2.5 bar basıodu ve forgedden daha dayanıklı oldugunu iddia ediyordu bilginize
demişim
sonraki portum da da
forgedlere boşa para verioruz demedim bizde kullanıyoruz sadece senin örnegine karşılık bir örnek verdim
yani kendimden bir bilgi vermedim sadece bir örnek verdim
ya sen anlamk istedigin gibi anlamak istiyorsun
yada gercekten anlamıyorsun yazılanları
lütfen önce yazdıklarımı dogru algıla ondan sonra yaz zira boşu boşuna yazıyorsun
valla entrsan video olmuş:)cekımlerden pek bişey belli olmuoda yinede guzel..
işin enteresan tarafi biz burda 2000cc hacımlı 35r li civiclerle 600luk makınlerı gecerken zorlanıyoruz(r6-zx6r),siz 1.6-1.7 hacimli t28 turbolu saxo ile hemde 10 psi da geciosanız bence zx636 yı kullanan arkadaşta bi sorun var yada motoru inanılmaz kötü..
saygılar.
Tamam daha fazla uzatmaya gerek yok konu nerden nereye geldi
şu videoları arabanın içinden cekseniz tam süper olucak...
mininksler biraz haklı piston mevzunda, soyleki;
m3 un orjinal pistonları olan mahlelere, inanılmaz yuksek bmw sıkıstırmasında cok yuksek boostlar basamazsınız. ama aynı olcude, strokta baska bir arabaya takarsanız veya strok sıkıstırma ayarlaması yapıp kullanırsanız, ki sanırım 86 mı neydi pistonları (aramaya usendim), ideal Fİ sıkıstırma degerleri olan 8-8.5 gibi degerlerde, gt28 gibi flowu yaklasık 400-450 cfm olan bir turbo ile 2 bara gelebilirseniz tabiki iyi bir intercooler kullanıp yeterli sogumayı saglar, guzel bir mapping ile AFR, avans degerlerini ve gecislerini saglıklı yapabilirseniz. sanırım mert in de demek istedigi budur bone stock short bloktan bahsetmemistir.
sızın o gt 35 lı kocaman arabalarınız 1500kg ve 4 ceker oluyo bunada dıkkat edelım...cok yakında arabnın ıcınden, dısından , hatta uydudan bıle vıdeo ceker koyarız...o zaman da motor hış dersınız en ıyısı cok bılen arkadaslar bıldıkelrı bı tane motoru getırsınler onla deneyelım nasıl???
ıyı oku 35R lı 2lıtre vtec dıyor ... IYI OKU... 1150 kılo... onden ceker...
o zmn bi yerde birşeyi eksik yapıyorsunuz ne diyelim ... diğer ihtimal hakkındada birşey diyemeyiz motoru kötüyse denemye kalkmıcak ....Alıntı:
valla entrsan video olmuşcekımlerden pek bişey belli olmuoda yinede guzel..
işin enteresan tarafi biz burda 2000cc hacımlı 35r li civiclerle 600luk makınlerı gecerken zorlanıyoruz(r6-zx6r),siz 1.6-1.7 hacimli t28 turbolu saxo ile hemde 10 psi da geciosanız bence zx636 yı kullanan arkadaşta bi sorun var yada motoru inanılmaz kötü..
saygılar.
ogretsenıze bı vtec turbo yapıp.... yada gelın bı tane vtec yada ZC turbo ıle roll yapalım... gorelım kım neyı bılıyor
edittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt t
nie hırs yaptınkı?