Maşallah araçlara f7r zehir olmuş :) Rs denemesi yakışır :)
Printable View
Maşallah araçlara f7r zehir olmuş :) Rs denemesi yakışır :)
maşallah walla f7r'a beklenildiğinden iyi gidio =) kadir abi rs getirdim ayağına kdr yok dedi ama olmaz böle =)=)
güzel denemeler olmuş maşallah araçlara.. rc de neler var acaba ?
Bu Kadar Olur Yınemı Sen :D
Her GUn Yenı Bı Deneme Vıdeosuyla Karsılasıyorum Olmuyo Bole Kanka :)
Izmıte Gel Ozledım Senı :D
Butun Araclara MAsallah Hepsı Cok Guzel Gıdıyor ;)
Eren'im F7R çok iyi dahada iyi olacaktır maşallah morukçum Reno senin işin :)
Hey maşallah kankama :)
Maşallah Allah nazarlardan saklasın.
maşallah küfürler çok hoş olmamaış açıkcası kınıyorum..
megana 41 kere maşallah pilotajada maşallah kardeşim gözlerinden öpüyorum ;) gögsumu kabartıyosun :D daha yeni yeni yürüyor cok daha iyi olacaktır ALLAHIN İZNİYLE.
206 hastası olarak batunun daha iyi yürümesini dilerdim oda sorunları ortadan kaldırı inşallah
araclara maşallah
maşallah bütün araçlara..eren bana f7r kapak lazım bulamazsam senin arabanınkini isterim :D
Eren arabanın maşallahı var çok güzel yürüyor ...gecenin yıldızı olmuş :) 106 da speclerine göre güzel yürüyor...
tüm araçlara maşallah Allah kaza bela vermesin...
Yaw Eren şu güzelim arabaya Leyla neden diyosun fıstık gibi arabanın bütün imajını zedeliyorsun şu takma adla :D
Piskopat de, liselim de, selvi boylum al yazmalım de ne bilim başka bişey de :D:D
Maşallah araçlaraa....
uahuhauhauha la benim eski araba nasıl yürüyo öyle naptınız yaa...:D
306ya chipi geç filtreyle bile rahat yürümesi lazım ama demekki motor miadı dolmuş;)
eksikten kastınız nedir yavrularım ? :) superchips, filtre ve kısa var sadece, 1-2-3-4 için, 5. vites dişlilerim ufak 5te ekonomi yapıyorum o yüzden 200 e kadar basıyorum ben :) egzos yok, katalizoru de orta susturucusu da üstünde. Manifolddan kaçak vardı onu yaptırdım biraz daha fark etti, bu sıralar olsa bişeyler de yine denesek :)
batu kardeşim senin aracında maşallahı var ogun akşam kulladım söle bi çok güzel ok gbi duruyo maşşalah direksiyon braz sert ama ginede güzel:):)