User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
95 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: SBL 306 vs. EMG gsi vs. SVU gsi

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eren arabaya çip yaptırdın mı? Nasıl farkı oldu mu?
    Şu an chipli abi.Bir kere masabaşında yazdık.Yolda log alıp ince ayara giremedik.Böylede kalır artık çünkü yapan arkadaşım askere gidiyor yarın.

Bariz fark var.Before/after şeklinde dyno yapmadığımdan şu kadar fark demek yanlış olur.Daha önce 3 tane daha F7R çipledi(kendisindede vardı sattı) O yüzden kafam rahat biraz

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyi kazasız belasız kullan.

Bu arada şu eski GSI lara hastayım. Eskiden ne favori aletti bunlar. Bende o zaman pederin 190E 2.3 Sportline versiyonu vardı. Otobanda bi GSI ile gazlamıştım o zaman sene 1995 Adam beni duman etmişti ve resmen yıkılmıştım spor mersedesimiz var düştüğümüz hallere bak diye. Ben 220 de tıkanırken adam yanımda gaza bas çek yapıp John Benjamin Toschak geçmişti benimle

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah abicim ama bana sanki bazı devirlerinde erken vites atıyorsun gibi geliyor chip olmasına rağmen yanlışım varsa düzelt?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok iyi kazasız belasız kullan.

Bu arada şu eski GSI lara hastayım. Eskiden ne favori aletti bunlar. Bende o zaman pederin 190E 2.3 Sportline versiyonu vardı. Otobanda bi GSI ile gazlamıştım o zaman sene 1995 Adam beni duman etmişti ve resmen yıkılmıştım spor mersedesimiz var düştüğümüz hallere bak diye. Ben 220 de tıkanırken adam yanımda gaza bas çek yapıp John Benjamin Toschak geçmişti benimle
    Abi sağolasın Bir top speed videosu var aklımda.Birde dyno.Bakalım nasip kısmet.Geçen 245 gördüm ama video çekmek aklıma gelmedi:S

306gti
    Misafir
    apo bencede izledigim kadariyla cok erken vites degistiriyosun. masallah bu arada zaten hepsi birbirine denk araclar. sonucta ayni sinif ve 10 senelik arabalar hepsi kiminkinde daha cok emek varsa o gecer.

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah hepsine

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Apo--Öyle bir anlatmışsın ki sanki ben tek başıma gelmiş sıkmış gitmiş gibi olmuşrum Megane'ı hafife aldığını hissettim çünkü ilk defa başıma gelmiyor.DRG vti olsun BTH RC olsun yada diğer denediğim başka araçların sahipleri olsun hep MEgane mı? Geçeriz yaa diye bir düşünce var kafalarında O akşam 2 yada 3 kere denedik.Geçilmedim demen biraz abartı gibime geliyor çünkü sende biliyorsun ki kavacık'a yakın olan köprü üstünde farkımız barizdi Hatta sen en sol ben 2 sağ şeritteydim hızımızda 200 üstü idi.Yolun sonuna yaklaştığımızdan mıdır yakalayamayacağınımı kestirdin bilmiyorum sonra bıraktın zaten.Tamponumdada race motoru ile Burak vardı o esnada.Konuyu görürse yazar illaki.

Velesıl kelam özete gelirsek;
    Yerler kuru olduğu sürece istediğin zaman senin istediğin devirde deneriz.Açıkçası o devirler benimde ölü.Senin araç 6 ileri olduğundan devir uymaz belki diyerek seni düşündüğümden azıcık alt bastım.Yoksa o devirlerin üstüne+1000 istiyor benim araba

Dediğim gibi yerler kuru olsun deneriz.2ye 2 olur 2 araçtandanda video olur

edit:O akşam benle olan tüm denemeleri video'ya çektiniz.İmkan varsa eklermisiniz? Yada msn'den falan yollayın.İzlemek nasip olmadı bana
    benim, aracının hakkını vererek yaptığım yoruma karşılık daha ılımlı bir yorum beklerdim senden ama sen aksine beni tahrik etmek için sanırım yok BARİZ fark, yok YAKALAYAMAYACAĞINI ANLAYINCA gibi kelimeler kullanarak bir yorum yapmışsın...ama bu iddaalarına cevap verip uzatmak istemem mevzuyu...hiçbirinin aksini iddaa etmiyorum BARİZ farkı görmemiş olabilirim bundada sıkıntı yok...hava kuru olduğunda kavacık yolu olmamak kaydıyla otobanda sağlıklı bir deneme yapalım...videosunuda buraya koyalım SBL yi geç veya geçme ben seni bu arabayı yürüttüğün için şimdiden tebrik ediyorum...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

denniz9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara.. kazasız belasız denemeler.
    Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim, aracının hakkını vererek yaptığım yoruma karşılık daha ılımlı bir yorum beklerdim senden ama sen aksine beni tahrik etmek için sanırım yok BARİZ fark, yok YAKALAYAMAYACAĞINI ANLAYINCA gibi kelimeler kullanarak bir yorum yapmışsın...ama bu iddaalarına cevap verip uzatmak istemem mevzuyu...hiçbirinin aksini iddaa etmiyorum BARİZ farkı görmemiş olabilirim bundada sıkıntı yok...hava kuru olduğunda kavacık yolu olmamak kaydıyla otobanda sağlıklı bir deneme yapalım...videosunuda buraya koyalım SBL yi geç veya geçme ben seni bu arabayı yürüttüğün için şimdiden tebrik ediyorum...
    Benim amacım tartışmak yada tahrik etmek değil.Bu şekilde anlaşıldıysam özür dilerim.Daha fazla konuşmak yersiz dediğin gibi müsait bir zamanda dener görürüz Bu arada video konusunda ciddiyim.Yanında video çeken arkadaş videoları koyarsa yada koymak istemiyorsa bana özelden linkini atsın en azından ben izleyebileyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim amacım tartışmak yada tahrik etmek değil.Bu şekilde anlaşıldıysam özür dilerim.Daha fazla konuşmak yersiz dediğin gibi müsait bir zamanda dener görürüz Bu arada video konusunda ciddiyim.Yanında video çeken arkadaş videoları koyarsa yada koymak istemiyorsa bana özelden linkini atsın en azından ben izleyebileyim
    estağfirullah...
    her otoban denemelerimizde videoları benim kuzen çeker sonra bana atar...o gün kavacık yoluna gittiğimiz için pek deneme yapmadık zaten.. sadece senle denerken video olduğu için üzerinde durup videoları istemedim...(tekrar açıksözlülükle yazıyorum megane ı küçümsediyim için videonunda bi vtec denemesi gibi değer verilmeyeceği için üzerinde durmadım)bu gece kuzeni hemen aradım senle olan videoları sordum oda üzerinden zaman geçtiği için olsagerek sildiğini söyledi...keşke silmeseydide izleseydik...(bu arada tekrar kontrol edip bana dönecekti varsa veririm videoyu)
    megane ile ilgili teknik bilgim olmadığı için yürürüğle ilgili yanlış düşündüm...o geceden sonra o arabayı öğrendim...benim arabamın yürürü belli geçebildiğim veya geçemediğim sınıf araçlar belli...bu durumda megane ın beni geçmesine gocunmam çünkü diğer araçlarla olan videolarında var sonuçta ...megane yürüyor Allah var...ama dediğim gibi güzel bir deneme yapmak lazım ben kendi çapımda iddalıyım geçeceğimi düşünüyorum...ama geçilirsemde sorun yok tebrik eder geçerim...
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    estağfirullah...
    her otoban denemelerimizde videoları benim kuzen çeker sonra bana atar...o gün kavacık yoluna gittiğimiz için pek deneme yapmadık zaten.. sadece senle denerken video olduğu için üzerinde durup videoları istemedim...(tekrar açıksözlülükle yazıyorum megane ı küçümsediyim için videonunda bi vtec denemesi gibi değer verilmeyeceği için üzerinde durmadım)bu gece kuzeni hemen aradım senle olan videoları sordum oda üzerinden zaman geçtiği için olsagerek sildiğini söyledi...keşke silmeseydide izleseydik...(bu arada tekrar kontrol edip bana dönecekti varsa veririm videoyu)
    megane ile ilgili teknik bilgim olmadığı için yürürüğle ilgili yanlış düşündüm...o geceden sonra o arabayı öğrendim...benim arabamın yürürü belli geçebildiğim veya geçemediğim sınıf araçlar belli...bu durumda megane ın beni geçmesine gocunmam çünkü diğer araçlarla olan videolarında var sonuçta ...megane yürüyor Allah var...ama dediğim gibi güzel bir deneme yapmak lazım ben kendi çapımda iddalıyım geçeceğimi düşünüyorum...ama geçilirsemde sorun yok tebrik eder geçerim...
    Yüzyüze görüştüğümüzde 2 merhabadan öteye geçemedik Ataşehir'de.Forum alanındaki anlaşmazlıklarımızda bu yüzden olsa gerek.Bu akşam hava kuruda olsa beni mazur gör işlerim var çünkü.Onun dışında görüşür deneriz sıkıntı yok Hırslı adam değilim geçersen tebrik ederim Roll'e çıkan herkes gibi bende geçeceğimi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakası lazım değil bir vtecle en az 15 kere denedik bu güne kadar... 14 ünde boylar boyu önde oldum birinde erken bastı bende durmadım peşinden sıktım 5.viteste yakaladım ve geçtim...1-2 gün sonra 2 arkadaştan o vtecin beni geçtiğini duydum güldüm geçtim ama insanın hakkının yenmesi zoruna gidiyor...
    aynı şekilde yürürü çok iyi denilen bir vtecle denedik defalarca denedik yine geçtim...ama arkadaş vites atamadığını vs. söyledi bende mazereti var diye videosunu koymadım...yine 1-2 gün sonra 1 arkadaştan o vtecin beni geçtiğini duydum ...zaten ondan sonra tüm denemelerimi videoya çekiyorum...
    yine gsi ların olduğu gece 1 tanede 306 gti vardı denedik alakasız önde oldum arkadaş video koymamı istemedi koymadım...şimdi bekliyorum birinin çıkıp geçen bi 306 ya geçilmişsin demesini...
    yani bu tip olaylar insanı geriyo bu yüzden senide yanlış anlamış olabilirim kusuruma bakma dostluğumuz baki olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüzyüze görüştüğümüzde 2 merhabadan öteye geçemedik Ataşehir'de.Forum alanındaki anlaşmazlıklarımızda bu yüzden olsa gerek.Bu akşam hava kuruda olsa beni mazur gör işlerim var çünkü.Onun dışında görüşür deneriz sıkıntı yok Hırslı adam değilim geçersen tebrik ederim Roll'e çıkan herkes gibi bende geçeceğimi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı
    bu akşam filan zaten benim içinde uymaz ...arabanın orta susturucusunu aldırıcam arabayı tuttuğunu söylüyolar(ben inanmıyorum ama bi deniycem)
    ayrıca benim evde 1 hanım 2 çocuk var izin almamda zor oluyor ..

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara..

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakası lazım değil bir vtecle en az 15 kere denedik bu güne kadar... 14 ünde boylar boyu önde oldum birinde erken bastı bende durmadım peşinden sıktım 5.viteste yakaladım ve geçtim...1-2 gün sonra 2 arkadaştan o vtecin beni geçtiğini duydum güldüm geçtim ama insanın hakkının yenmesi zoruna gidiyor...
    aynı şekilde yürürü çok iyi denilen bir vtecle denedik defalarca denedik yine geçtim...ama arkadaş vites atamadığını vs. söyledi bende mazereti var diye videosunu koymadım...yine 1-2 gün sonra 1 arkadaştan o vtecin beni geçtiğini duydum ...zaten ondan sonra tüm denemelerimi videoya çekiyorum...
    yine gsi ların olduğu gece 1 tanede 306 gti vardı denedik alakasız önde oldum arkadaş video koymamı istemedi koymadım...şimdi bekliyorum birinin çıkıp geçen bi 306 ya geçilmişsin demesini...
    yani bu tip olaylar insanı geriyo bu yüzden senide yanlış anlamış olabilirim kusuruma bakma dostluğumuz baki olsun...
    ben çok merak ettim bu vteclerin plakalarını ? Birz daha acarmısın abi BOYLAR BOYU geçtiğin vteclerı
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu akşam filan zaten benim içinde uymaz ...arabanın orta susturucusunu aldırıcam arabayı tuttuğunu söylüyolar(ben inanmıyorum ama bi deniycem)
    ayrıca benim evde 1 hanım 2 çocuk var izin almamda zor oluyor ..
    Camia dediğin gibi aynen.O yüzdendir herhalde bende hassasım bu konularda:S Değildim ama hassas davrandım işte:S

Haftaya ola hayrola

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ben geçen geçtim seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugra_0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben geçen geçtim seni
    al işte buyur burdan yak
    alayınıza isyaannn ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah abicim ama bana sanki bazı devirlerinde erken vites atıyorsun gibi geliyor chip olmasına rağmen yanlışım varsa düzelt?
    Alıntı 306gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apo bencede izledigim kadariyla cok erken vites degistiriyosun. masallah bu arada zaten hepsi birbirine denk araclar. sonucta ayni sinif ve 10 senelik arabalar hepsi kiminkinde daha cok emek varsa o gecer.
    benim vites atma devirlerim başka 306 larda daha önce defalarca denenip tespit edilmiş devirler...ama tabikide arabanın durumuna göre farklılık gösterebilir...bu yüzden en iyi vites atma devirlerini tespit etmek için bi deneme yapmam lazım...haklı olabilirsiniz deniycem..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)