masallah..........
Printable View
masallah..........
Maşallah zevkli devir çeviriyor. Kazasız belasız sürüşler.
maşşallah güzel gidiyordu şimdi çok daha güzel gitmiş..:D:D
haftaya yepyenı ve gunduz cekımlerıyle devam edıcek vıdeolar :D
orçun maşallah babali.
bi 60-200 ölçermisin 2 kişi
düz eğimsiz yokda.
ama 2.vites 60 da sabit bekleyip bas hacım alttan alma çok farklı oluyor sonra.
zaten guzel gıdıyodu son halıyle dahada guzel olmus masallah dıyelım
Orçun makina çok iyi olmuş kardeşim 3 kişiyle çok iyi indiriyorr....
orçun maşallah süper olmuş...
o değilde amma zıplamışsınız be böbrek taşı olsa taş düşermiş :D
ips ile alıcagın gucu toda n2 ıle de alıyorsun. ve specler toda nın daha soft. ips i yurtdısı forumlarında sısırıyorlar soyle boyle dıe. taktık gorduk. denemedıgım mal hakkında konusmam. ama ips kotu malzeme deıl. sadece sısırılıyor en ıyısıymıs gıbı gosterılıyor. o yuzden forum egzantrıgı dıyorum. mal kotu olsaydı almazdık :)
kardesım araban on numara gıdıyor. mevlam kaza bela vermesın.
Masallah:)
kanka nıkos bu egzantrıklerı k20a.org de bıraz abartmıs orası dogru ama bız sunu atlıyoruz ıps genelde hacımlı arabalarda yanı 2.2 ve 2.5 araclarda kullanıldıgı zaman yakıt ve yuksek sıkıstırma ıle guzel gucler cıkartıyo ama tabıkı bu bır satıs polıtıkası toda n2 ler ıle aynı hacımde daha ıyı gucler cıkarmı orasını bılemem ama bu makına ıcın bıle yanı benım arabam ıcın dıyorum tatmınkar bu tamamen ne ıstedıgın ıle alakalı cok cok daha ıyı egzantrıkler var yok degıl yapmak ıstedıkten sonra senın fantazıne bakıyor bır sure sonra. eyvallah kankacım tesekkur ederım;)
valla izlerken ben daraldım zıplamalardan :) maşallah ctr ye allah nazar değdirmesin :)
Maşallah CTR'ye :)
3 kişi çok iyi cidden ;)
Yazılım yüksek değerlerde iken 3 kişi o devirde o viteste normal :) Race Spec 3kişinin ne işi var :D
egsoz ne bu arada çok sessiz içerisi ?