yahu adam alayına saplamış hala yok oyum yoktu yok buyum yoktu bozuktu kaçırıyordu bahaneniz varsa denemeyin videolar ortada deniyosanızda geçilince kendi kafanızdan uydurduğunuz b.kları yok kazalı yok 14.500 e aldı saçma sapan kötülemelerle kendinizi düşürmeyin iyice geçildiğide olmuştur geçtiğide anı niteliğinde bir video yapılmış yani bu kadar mı oturdu içinizevarsa iddiası olan ben burdayım o araçta tek bir kaza ve değişen parçası yok lokal boyalar var bunların haricini iddia eden varsa arabasına iddiaya girelim özelden ulaşın bana buraya yazmakla olmaz..
kendi grubunuzla eğlenin 2-3 kişinin b.klamasıyla araba kötülenmez SS piyasaya ilk çıktığındada dereceli var nos var biliyorum ben o aracı deyip durdunuz şimdide kaza var o paraya alındı bilmem nebence bahaneniz varsada denemeyin deniyosanızda kabulleninde güldürmeyin kendinizi hadi eyvallah
kardş sen kimsin nesin ? içimize oturdu filan Adam olun Adam olmayan şeleri yazmışsınız o gün herkes ordaydı egsoz yoktu kısa şanzıman ztn onu hayatmda takmadım rs'e ztn sattım istesem savunmam ama yalan şeler yazarsanız yazarız açık açık adam olun biraz.. şakşakçılık yapma sende boş knşma adamın canını sıkmayın lan
-----------
beyler kımse kımseye gıder yapmasın burda sacma konusmalar yapmasın bu ne ya cocukmuısunuz gıdın uzaktan kumandalı arbaalrınızı yarıstırın bırbırınızede *** atmayın gecen gecer geçilen gecılır herkezde cok atarlı bu sıtede yuz yuze geldımmı herkes gerı vıtes bırakın bu ayakları
Ya hala aynı tas aynı hamam. Ciddiye almayın şu sıpayı. Sözde beni mahkemeye verip sicilimi karartacaktı. Sözünü hem tutamadı ogün o konuyu okuyan elli tane adama rezil oldu hem de kaç paralık adam olduğunu kendi kendine ispat etti. Osuruktan tayyare selam söyle o yare...
Selçuk bu arada sen de boşverin diyorsun ama adam aynı tavırları sana da yaptı aynı sahtekarlıkları sana da yaptı şimdi adamın forumunda yöneticilik yapıyorsun. Bak ben Okan sıpasının o foruma geldiğini duyunca hemen hesabımı sildirdim. Senden de aynısını beklerdim. Yakıştıramadım sana bunu![]()
Olayda utku dışında kimseyi tanımam sadece okuyorum oradan biliyorum konularıda bu SS ' in her konusu çok tartışılıyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum artık. Neyse konu ile alakam yok tartışma çıkmasın şimdi.
herkez dersen olmadi ama kardeşim..geri vites ben mesela hiç yapmadım klavyeden konuşmak kolay bazıları için ama BU SİTEDE HERKEZ deyince olmuyo..hakkı yenildiği için insanlar konuşuyo farkında değilmisin acaba kısa olmıyan arabaya kısa yazmışlarkomik değilmi.utku gibi bi adam cıkıp bi laf sölüyosa ki konuşmaz gecilince gidiyo maşALLAH der.demekki bi şey var değilmii..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
efes fazla kaçmış zannımca
Efesi az koyun![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
O değil de, dürümü İzmir'de mi yiyoruz İstanbul'da mı?
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)