Ayıp ya bu kadar olmaz yani.
arkadaşlar şu ss in geçildi videoları koysanızda konuşmaların delili olsa mahkemeye sunarsınız
sanırım aracı satılık nette efsane diye yutturuyor birde şekil video hazırlıyor satmasına kolaylık sağlayacaktır![]()
Ayıp ya bu kadar olmaz yani.
arkadaşlar şu ss in geçildi videoları koysanızda konuşmaların delili olsa mahkemeye sunarsınız
sanırım aracı satılık nette efsane diye yutturuyor birde şekil video hazırlıyor satmasına kolaylık sağlayacaktır![]()
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
kim kosulmus?
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Cvk ares'in ss arese şehir boyu yaptığı video'yu göremedim ben
![]()
utku dürümleri sen ben alper hoca izmirde yicez ve ben ısmarlıcamalper hocama ayrıca sözüm var zaten
bu SS rs'inde kediler gibi çiftleşme dönemi var galiba ve gene o dönemlerden biri herhalde kızana gelmiş belli
duruyo duruyo fake nick ile konu açıyo,ama araba satılmadıysa satılırlılığını hızlandırmak amacı ile yapılmış olabilir mantığı ile olaya bakıyorum ama o zaman bizim SS rs ile deneme videolarımızı tekrar eklersem ben CVK rs'i 30.000 e satarım herhalde
![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ben bu ss rs side sahibinide bilmem adam şehirler arası geziyor geçebildigini geçiyor...takdir ediyorum herkezle denemesini![]()
Başka forumda biz burda böyle konuşuyoruz diye bir döktürmüş bir döktürmüş zavallımYok bu alemde herkes şerefsiz olmuşmuş yok insanların bu forumlarda yüzlerine gülmüşmüş ama MSN de arkalarından küfürler etmişmiş, bunun elinde de çok tehlikeli MSN kayıtları varmışmış da ortaya çıkarırsa ortalık karışırmışmış
Adam resmen kendisini WikiLeaks belgelerini çıkaran Julian Assange' a benzetiyorBurgaz Leaks zuhauauha
![]()
yok fransız arabası ne olcağı belli olmuyor japona saralım biz![]()
![]()