konu amacına ulaşmıstır konuyu kapatabilriz![]()
konu amacına ulaşmıstır konuyu kapatabilriz![]()
maşallahta ur rs te egsoz cai kısa yok .. chip yaz oraya sadece![]()
bir okan klasiği
bu da benden gelsin,
http://www.streetfire.net/video/u-rs...rs_2075828.htm
okan bu kadar adamın yüzüne gülüp arkadan o kadar iş çevirdin, istanbula hiç mi gelmeyeceksin
bi de garip garip tehditler saçıyormuşsun insanlara dava açıyormuşsun falan.. hiç akıllanmayacaksın sen.. adliyede memur muydun, ne iş yaparsın bilmem ama benim oturup yemek yediğim adamlar senin elbiselerini giyip fotoğraf çekildiğin adamlar haberin olsun.. anca kameralara oynarsın![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
walla utku 10 numara yazdın .. senle denemesinide biliorm o2 sensörün bozuk ki bunu herkes bilio rahat baya farkedio yağmur çamur deneyelim dedi çakal.. Ve ur ye gelirsek ogün ben izlemeye geldim egsozum yok filtrem yok kısa şanzıman ztn araba hayatıonda öle bişe görmedi sen ur8540 tan bahsediosn gliba yalan specler yazmışsınız inş ataşhirde birinizle karşılaşırız bi gün utkunun dediği gibi gelmicen mi.
utkunun koyduğu videoya bittim boylara bak ya![]()
Bi de bursadan orijinal jantları bile olmayan arabayı 14500'e alıp 21500 yazmaya utanmadın mı?
O araba için ben arkadaşım için pazarlık yapmıştım da senin kral yaptığın arabayı ben beğenmeyip vazgeçmiştim.. Önceki sahibinin bana bizzat kazasını boyasını anlattığı arabayı sen plaka değişip nokta boyasız diye satacaksın ha? Hayırlı satışlar.. Yalnız o para bi yerden çıkar..
if in doubt, flat out.
utku hatırlat da sana bi çift dürüm ısmarlayayım
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Dürümler bu sefer Uras'tan galiba
Şu buluşmalara İstanbul ayağı da ekleyelim, biraz da ben yedireyim, hep bedava çıkıyorum artık utanıyorum![]()
if in doubt, flat out.
Kimin ısmarladığını boşver maksat muhabbet olsun, arayı fazla açtık bu sefer.
Hazır buluşmuşken Alper Hoca'yı ikna edip üçkağıttan 106 ile Megane RS geçme videosu kurgulayalım, hemen ertesinde 22000 liradan ilan açarım ben.
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Utku nie öyle diyorsun ....
Bence videolar çok güzel![]()
![]()
güldük işte, fena mı oldu, neye güldüğümüz değil, kime güldüğümüz önemli ama![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)