Hava sıcak sanırım :)
Veya karbon deseni amg jantlardan daha çok beğendi ve kıskançlığın kurbanı :)
Printable View
carbon bagımlılık yapmış..koptum süperdi :D
anladığım kadarıyla suya atılan carbon renksiz yani şeffaf batırdığınız malzemenin rengine göre renk alıyor siyahsa siyah , kırmızı batırsan kırmızı carbon deseni çıkacak gibi.
bu uygulamayı biz gercekleştiriyoruz jant oto göğüs kapı kolları kısacası iç ve dış dizaynda bursada hizmet vermekteyiz tüm türkiyeden sipariş alıyoruz irtibat numarası 0224 514 62 88 0541723 98 98
ankarada yapan varmı
Edit.......
hızlı ve öfkeli 1 çıktıktan sonra bahsedilen uygulamayı tr de yapmak için çok fazla girişimde bulnduk..hatta gidip yurt dışında yerinde izledik görüştük ancak o zamanın parasıyla uçurum bi rakam söyledikleri için vazgeçmiştik...jant kaput çamurluk iç aksam vs aklınıza ne geliyosa renk desen model hayvan doğa karikatür....aklnıza gelebilecek her renkte,gerek düz gerek karbon desenli kaplama....istediğinizde sökebilirsiniz.su yüzeyine konulan bi filimin üzerine püskürtülen özel bi boya karışımı.tabi iş boyada değil filimdeki desenlerde...
4 adet 17 inc janti 600 tl ye yaptirmistik pendik sanayide halen yapiyorlar.
resmı var mı jantların?
Esci pc de vardi videodakinden farki yok
Merhaba
ÇINAR KAPLAMA; nihayet ülkemizde ileri düzeyde iş kalitesi ve güvencesiyle, istihdam yaratmak amacıyla kurulmuş, kalite ve performans anlayışıyla rakiplerinden hep bir adım öteyi hedefleyen bir firmayız. Üretilecek olan ürünlerimizin; hem ulusal pazarımızda ve hem de uluslar arası pazarlarda liderleri arasında sınırları zorlayan kalite ve nitelikleriyle önde geleceğinden hiç şüphemiz yoktur. Firma olarak ilk hedefimiz çevre dostu üç boyutlu su bazlı kaplama tekniğimizle otomotiv sektörü başta olmak üzere, mobilya sanayinde, inşaat sektöründe, gemi ve tekne sanayinde ve yine buna bağlı aksesuar gruplarında lider olabilmektir. Daha fazla bilgi için lütfen bizlerle iletişime geçebilirsiniz...Yaptıgımız ürünlerde kesinlikle kalkma kabarma atma sıcaga soguğa karsı 10yıl garantilidir.bu uygulama NASA nın uygulamasıdır.Fiyat konusunda piyasadan daha ekonomik ve kalitelidir. İrtibat numarası 0541 723 98 98 0224 514 62 88
artık tr nin birçok yerinde yapılıyor arkadaşlar :icon_tup:
[QUOTE=tayf;2954774]ankarada yapan varmı[/QUOT
merhaba
ankaradan kargoyla bursaya yollayabilirsiniz eger talep ederseniz fiyat vermiyorum piyasanın cok altında ilgilenirseniz 0541 723 98 98
saygılar
kardeşim arif in ARF cuprasına uygulandı gayet şık duruyor jantcı bi arkadaşına bıraktı o şehir dışında biryerde yaptırdı ama nereye yaptırdı bilmiyorum..
[IMG]http://img827.imageshack.us/img827/6421/img1599.png Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
adamlar ebru çalışmış resmen :D ama o deseni vermek için bi ihtimalle ses dalgası verirler diye dahice bi fikir geldi aklıma :P
su karbonun ne saçma bi görselliği vardır arkadaş ya