Video hala kapalı :)
Printable View
Video hala kapalı :)
tamm halleettımmmmmm
yaptımmmmmmmm
:D harika ya maşallah.
Sesi çok güzel.
Allah nazarlardan saklasın.
bu hareketi yaparken cold air yoktu dimi ?
orçunum seni roll e davet ediyorum kardeşim :)
arabam standart sadece k pro emme ıdır kelebek ama pistonlu egsantrikli benden 100 kg hafif typerları 1 boy geçiyorum.
kuran çarpsın başka bişe yok.
arabam sıcak souk ayırmıyor 2 saat kesicide gidiyorum yinede araba ısınmıyor.
geçen bi kırmızı typerı geçtim sol ön sağ arka lastiklerim tamamen inikken.
en hızlı senmişsin en hızlı olmam için seni geçmeliyim.yapıcağım ince conta ve egsantrik ten sonra arabam bi 30 40 hp daha güçlenicek.bunları yapmadan önce mutlaka deneyelim...
ha bişe daha sölicektim
hepiniz bir ben tek.
Maşallah felaket bir ses :)
serkan aksam ızmırde dyno gunu var burası bıraz kalabalık olur ıstersen burda deneme yapalım yakup ademıde al gel makaramızı yapalım denemelerımızı yapalım cayımızı corbamızı ıcelım hem dynoyada cıkarsın ;) bu arada en hızlıyıım dıye bır ıddam yok ama ben senden hızlıyım 10 boy gecerım 100 boy gecerım dıyen arkadaslarlada deneme yapmak ısterım.
yakup denedınızmı hıc serkanla?
Maşallah orçun..
serkan bır tek egzantrık ve ınce conta ıle 30 hp belkı o bıle zor ama 40 hp ımkansız dıyebılırım bır matematık yapalım sımdı aracın pıstonlu egzantrıklı typer gecıyo sende kpro var heraders fılıtre eksoz var aracın 240 hp dıyelım 30 hp de egzantrık ve contadan aldın dıyelım pıston olmadan aracın buna gore 270 hp cıkarması lazımkı ben ıdda edıyorum sakın yanlıs anlama 270 hp atmosferık typer yakıtsız hacımsız cok zor kardesım.
Lastik mi kötü?
lastılere guc gelsın dıye castrol 10-60 surduk ondan ole :)