Tamam bro fırsatını bulursam gelirim :) Sen gelsen aslında buraya Typer dolu :D
Printable View
vıdeoda 4,5,6 zaten emre son vıteste 5 demıs ama orda 6 cekmıstım ya bu ıslak zemınde belkı butun typerlar yaparda emre cok ısrar ettıgı ıcın bastım herhangı bır ıddam yok hıc bır typer 6 ya kadar saramaz dıye sesi cok guzelmıs ama hastasıyım arabayı dısardan ızlemeye :)
Ctr Harıka Yaa Masallah Allah NAzarlardan Saklasın :)
Nazar değmesin kardeşim maşallah.
Alalala ben izledim gayet güzeldi tayya-r fenaalarda :)
videı cekilen araba monsterin astrası değil mi yaww :D ne zaman gittiniz siz oralara bakem. korkulur sizden çok tehlikelisiniz :D
aracını güle güle kullan güzel olmuş maşallah
yok be olm denemedim kimseyle :D
makarasına diyorum :)
bende biliom conta egsantrikle 30 40 hp alınmıcağını :D :D
ben muhabbetine yazdım :D
yazdıklarımın hepsi enstantane olsun diyeydi :)
ben o lafları selçuğa yazdım.o böyle şeyler dioduya.
ama selçuklada dün konuştuk.onada gerekli açıklamayı yaptım.makarasına yazdım alınma sinirlenme diye.
oda bana bi iki muhabbet söyledi.
muhabbet bu şekilde yani :D
hani mahallenin asi çocuğu derya ben tek siz hepiniz diye ordanda mahallenin bakkalı derye hadi lan ordan abartma diye
sahshasha
selçuk alınma bro maksat muhabbet olsun.kimseyle bi derdim yok sende çok ii biliosun.maşallah araban güzel yürüyo öyle yada böyle hakkaten gidiyor araban.hayrını gör inşallah.
allah herkse gönlüne göre versin
yakubunda arabası bitsin çokça deneriz kardeşimle.çok çok güzel bi araba yaptı en iyisi olur inşallah.
adem balkondan bakma dadaş :D
bazuka24 :D
görüşelim dadaşım.bi işimiz var senle babali.
bence cok normal bısey kuru zemınde 4te bıle sarıosa ıslakta 6 da sarar ctr bu yapar yanı :D
cold air varmıydı ?
cold air var ama arada aem air-bypass valve var fılıtrenın ve davlumbazın orası folyo kaplı oraya herhangı bır su gırmesı soz konusu degıl.
MaşAllah...
maşallah :)
Maşallah güle güle kullan )
Maşallah Ses Çok İyi :)
maşallah sesi harika geliyor
Maşallah cok güzel hizlanıyor motor gücü nedir?
Video görünüyor ya maşallah iyi sariyor :)