Maşallah erel çok iyi yürümüşsün :D :D :D
Printable View
Maşallah erel çok iyi yürümüşsün :D :D :D
Maşallah hepsine :)
ER in temizliği titizliği yeter :D
Maşallah araçlara..
helal sana panpaaa ha ha haaaaaaaaa
ikisinede maşşallah ... :D
2 aracada masallah 306 nın duzgunlugu yeter :)
apo olm arabayı senmı suruon ? inanmam:D
MaşAllah araçlara..
3 aracada maşAllah...
306 iyi gidanı var mı :(
nan Erel kıçımı yırtıyorum burda ben 306 nın yürüdüğünü göstermek için :D:D bunun üstüne bu videolar oldumu şimdi...:D:D:D
şaka bi yana geçtin geçildin olayını bilmemde belliki eğlenmişsiniz...;)
KOmploya geldim bize eve glioduk hep beraber öylesine çektik. ben PS3 oynartken yüklemişler çakallar :)
taşş... oğlanı etmek için :) MCS ile bu altta bastığımızda fena giitiğini komuşlar diğerlerini falan kameradanda silmiş çakallar :D
Ama zaten yiit beni geçiyordu hep jantlarda cabası :(
Eğlencesineydi zaten şu iticilerimi yaptırayım diyorlar kaybın vardır diye bilmiom etki edermi yaptırınca görücem artık :)
ahahahahahah ben konusmuyorum kankaaaa 4 luyu yakarım ama affetmem arkamda olma yııt sende benden kacma sana saplıcam olm kacarın yok bnm ıddam yok gecen gecsın sevmem ben :) erel ne bahane uretıyorsun lannnn :d bnmde arabam yolda yere deyıyor kayıpım var aks larım tıtrıyor guc kaybım var bnmle yekta var 220 kılo yuz hahahahahaahahhaaha
fake bu fake:D
306tıyla biraz gazlayında motoru açın.
Umarım jantlarınızdanda soğumuşsunuzdur :D
306GTİ yi böyle görmek üzdü beni :)
306 ya masallah genede:)
alptuğ zevkliymiş dimi rolling gerçi otomatik ve sürte sürte giden arabayla nereye kadar ama olsun onun verdiği adrenalinde yeter :cokgreen:
Yakarım jantları valla bak efendi efendi aile babası modelinde GTi kullanıyoruz hafta içi sonra böyle günlerde madara oluyoruz kısırlaştırılmış aslan gibi oldu oğlum :(
Benzin olmuş bide kaç lira gazlayamıyomda ama kendine getiricem oğlumu alcam lan ölçünü ayık olun :D