2 videoda yokuş yukarı bastım düz değildi teşekkürler genede yorumun için:icon_tup:
Printable View
Maşallah gayet iyi gözüküyor.Allah kaza bela vermesin.
cok iyi maşallah
KRC 'nn gidişini az çok biliyoruz.E speclere bakıncada zaten az buçuk tahmin ediyoruz.Gayet güzel.
Yalnız 1. video için konuşursak bana ibreye göre yavaş geldi araç acaba Ankara'da olduğu için mi?
Çünkü 60 - 180 hızlanma süresi bu speclere göre çok uzun , gösterge farklı olduğundan tam yansıtmıyor mu acaba değerleri?
aracın devır cubuklarını sokup boyadıysanız eger bu ıbrede bı sorun var yarım derece fazla gıbı :)5500 de vtec acıccagına 6ooo bınde acmıs 9 bın yerıne 9.5oo cevrmıs labılırmı:=)
görecem senide hakann gül sen güll bir insana bedduamı edicen allah vti versin de yeter hayatı bitsin:D:D işin şakası keyifli makine işin içinde olmayanlara allah kesesine bereket versin diyelimm
yok ıbre degılde kadranın gosterge yerı bıraz farklı gıbı geldı soktuysenız eger kalıbrasyon yapmıstr dıcektım neyse masallah:)
Ben sıkıntının rakımdan olduğu görüşündeyim ama deniz seviyesinde bakmak lazım :)
Çünkü değerleri buralardaki yani deniz seviyesinde Stage 1 Vti'lara çok yakın :beuj:
Bundan daha iyi olması lazım bence.Ama tekrar ekliyim tüm sorun rakımdan kaynaklanıyor olabilir.
Yani Ankara'da bu speclerdeki vti'lar böyle gidiyordur orasını bilemem.
Açıklama yapabilecek bir Ankara'lı yok mu aramızda :)
Maşallah..
rakım çok farkediyo bu işi ankarada en iyi bilen nerde nasıl gider diye tahmin eden kankam kadirr bence o cevaplar senin sorunu:D:D
kardesim bende 12.5 cr cp piston var 81.50 eagle krank skunk2 stage2 dereceli var skunk ayarlı kasnak crower yay sapka işte bujı bujı kablosu vs edelbrock alıcaktım emme bilal aktepe kardes skunk2 aldedi kısa ayar falan biticek.ben biraz eski kafalıyım headers 2.5 dc var bilindikten sasmamak acısından hytechde ıyııdir tabiki ama hem replica galiba cogu hem bıraz denemmesi lazım bence dynolu falan.ben bide port polish yapıyım yapıyım diyorum makina muhendisi arkadasım var pek bi sey olmaz ama yapmakta fayda var dedi sonucta akıskanlık.işte eksozda takıldım bıraz 60lıkmı 54 mu geri tepme vs ara susturucu koysammı onu arastırıyorum siz naptınız eksoz işini krc cozmus 54 dıyo biz napıcaz :)