eksoz işi bizde sıkıntı 304 kromdan yapıcaz bukemiyolar tık kaynagı yok normal kaynak eritiyo.normal eksoz borusu cok agır araba cekişten dusuyo vallaha![]()
eksoz işi bizde sıkıntı 304 kromdan yapıcaz bukemiyolar tık kaynagı yok normal kaynak eritiyo.normal eksoz borusu cok agır araba cekişten dusuyo vallaha![]()
krc aslında pert. hatta eskiden taksiydi
maşallah kanka, fena yürüyor. sen bununla bir istanbul, izmir yap, bir de oralarda çevir kadran![]()
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
senin debriyaj değişim zamanı gelmişti zaten hahah
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
Maşallah şerefime dünde binmek nasip oldu gerçekten on numara yürüyor. Kendide takmış durumda debriyaj işine onuda çözerse sıkıntıları kalkcaktır.. Ama gaza basarken adamın içi eriyor![]()
bi kaç gündür giremiyodum abim yeni gördüm maşallah maşallah harila yürüyor KRCne zman isterseniz gelin abi başımızın üstünde yeriniz var biliyosunuz.. sen yorumlara gerek duymadan gerekeni zaten yapacaksındır.. o yüzden sadece maşallah diyerek belirteyim abi aklımdakileri
![]()
Ankaradaki rakım diğer illerdeki arkadaşları yanıltmasın, kış geldimi eşşekleşiyo makinalarBen kışın Ankarada da gazladım Adanada da fark ciddi hissediyor, pozantıdan sonra bariz fark ediyor.
US Performance
maaşallah...gidişide seside çok iyi....emeğinize sağlık......bu araç adanada ks type-r ile videosu olan araç mıdır acaba ?
maşallah.....
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
BDEVO9
www.sunishotels.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)