nerde yapıldı denemeler keşke haberimiz olsaydı
Printable View
nerde yapıldı denemeler keşke haberimiz olsaydı
Tamam Alicim alo derim:icon_tup:
@iynn-RS Bu akşamda sis olabilir bro :)
Az önce geldim Kırıkkaleye yolda yine kazalar felan beterdi ya iyi yırttım çektim sağa.
http://www.haberprogram.com/h/2010/1...neden-oldu.php
mobeseler gece işlem yapıyomu? veya plakamı kapatıyosunuz enkaya tam yolun ortasına koymuslar ne gibi tedbirler alıyosunuz?
....................................
bu gece de ekşın varmış yawwww
dün gece acayip sis vardı enkada göz gözü görmüyordu fakat ümitköy tarafı açkıktı bu akşam açık olur inşallah
dün yine 3-5 bişeyler sıkıldı
ankara haftanın 3-4 gecesi denemeye çıkıyor maşallah:D
bende bu gece ordayım inş
maşallah araçlara renkli ve güzel gece olmuş
yine sisli olur bence öncü birlikler bakıp haber verirse güzel olur... :D
gölbaşı full sis,
her yer sisli...
dikmende sis bugun bulusma olmaz sanırım.
maşallah araçlara :)
İnceğe kadar temizdi, sonrası *****. :)
mobeseleri netten izleyebiliyomuyuz?
sis mis sıkıntı değil kardaş roll var dediler geldik :D :D
noldu bu gece kalabalikmiydi?? :)
bugun gelemedim artık :) deneriz yine yakında.. aksamları ankarada bi *** yapılmıo nası olsa..
Guzel bir geceydi ,batıkent butikekte baslattık az önce girdik eve son zamanların en kalabalık bulusmasıydı 70 araba vardı herhalde ,millet tam gaz olmus :) sis e ragmen verdigim gaza gelen araba deneyen geceye istirak eden arkadaslara tesekkurler :D
sırf akşam üstü duş aldım diye gelmedim bilerek:D:D yoksa direk o soğukta zatürre:D:D
şimdi geldim ankarada heryer sis izoyu bıraktım or-an daha beter,ama güzel geceydi üşüdük hatta ben dondum roll sonrası mcde güzeldi sıcağı görünce garipsedim ahauaha...:D
güzel geceydi sis mis her türlü bastık :D
yeni konuyu açmıyomusunuz ağalar:)
aman gizli buzlanmaya dıkkat Allah Korusun
hava sisli olmasına rağmen ana baba günüydü en son saydığımızda +30 araba vardı. güzel geceydi dün :D körü körüne herkes tapaladı
ben de gelen herkese teşekkür etmek istiyorum. supra motorlu sc6265 turbolu an bmw ile denemeye çalıştık ama yerler hafif nemli olduğu için tutunamadı yere bi türlü. en son dönüş yolunda bi tutturabildik, onda da 200 e kadar kafa kafaya gittik sonra benim önüme araba çıktı. gece ben bi kaç kadran vidyosu çekmeye çalıştım. bi tanesini koyayım, umarım beğenirsiniz. dom 4.0r turbo, 1.5 bar continious...
jj kadran - Car Videos on StreetFire