|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
YouTube - R/C supercharger & Turbo Micro Boost proto type the T1000 &T2000
YouTube - rc twin super charged Baja B5 23cc By Micro Boost YouTube - rc twin super charged BAJA B5 BY Micro Boost http://www.youtube.com/watch?v=2sIOl...eature=related Çocukluğumdan beri hayalimdir. RC benzinli araçlar için turbo yapmak.Açıkcası türkiyede rc olup bu ürünü deneyen yada kendi imkanlarıyla yapan birileri varmı
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Millet aşmış ya
![]() Suna cok guldum ya adam dyno yapmıs YouTube - RC dyno drift Skyline R34 GTR supercharged intercooler exhaust
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Evet ben kullandım
çok güzel oluyor, alt devirler biraz daha dolu oluyo..ama elektrik motorlarının yeni gelişmelerinden sonra benzin motoruna ne yaparsanız yapın rekabete giremez oldu
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Bi Blow off yapmamışlar onuda yakında kasarlar
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
Katılıyorum babamda çok uğraşırmış zamanında oda derdi zamanı gelicek elektirikli motorlar daha iyi olucak benzinli kimse almıyacak diyodu
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: M.B
|
adamlar aşmışlar ......................
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Zamanında benzinli çok kullandım,gerek savage, gerek gsi racing 18 lik gerekse hpi rs4 ,sonra benzininden masrafından pislinden bıktım elektrikliye geçtim ama en kral elektrikli bile benzinli gibi keyif vermiyor
Tekrardan bi evladiyelik savage kamyon almayı düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '02 ep3 type-RR /// mitsubishi ASX intense '11
|
inanıLmaz bişey yapmış adamLar yaaaa
__________________________________ bLack EP3 type-RR '02 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
elektirikler ilk 10Dk süper'de sonra pil bitmeye başlayınca çekilmiyor araç yavaşlıyor falan en güzeli benzinli bence
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
İzmirde bir arkadasımız elektrikli rc si için yapmıştı bir devre. rc normalde 7.2V ile calısırken belli bir sure tabii cok kısa bu sure tam gaz yapıldıgında içinde yedek pil ile birlikte 9.6v veriyordu. hatta nos basılmıs gibi ekstra uzuyordu makina
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
bu bahsettiğiniz olay yeni çıkan elektrikli sistemler için pek geçerli değil zaten yeni sistemlerde 45dakika 1 saate kadar kullanım zamanı var..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
esc ve motorların belli çalışma aralıkları var spec.lerde yazar.Ayrıca 1 saat giden elektrikli rc hangisi merak ettim ? yarım saatede razıyım ben hatta..
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Voltaj aralığı tabii ki var ancak paket pilin arasından voltaj çıkışı yapman lazım bu iş için, yada ekstra cell eklemen gerekiyor ki, modellerdeki akımlarda bu şekilde kullanmak çok çok zor ve bi o kadar da gereksiz olur...
Fırçasız motorlu ve li-po pilli düzgün ayarlanmış bir on-road sokak kullanımında gidiyor... Hatta bende Novak GTB 6.5R varken 45 dakika kullanıyordum.. Hemde çok kötü aktarması olan TT01 ile... __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Türkiye getiren varmı acaba ?