td04l-13t mi var wrx turbosu?
Printable View
td04l-13t mi var wrx turbosu?
evet wrx turbosu
:) Şahane Yiğit
senin sandım o setup araç sahibide 330 la denedik falan yazınca herhalde dedim. Güzel hızlanma bu hızlanmaya 330 la denememen lazım zaten:)
Setup benim arkadaşlar, setupda yazan td04 ü yiğit aldı, renkleri bile aynı, şuan benim araçta VF35 var, tebrikler Yiğit güzel kalkıyor
abi sendende videolar bekliyoruz :)
eklede şuraya 3 5 bişey herkez jip görsün :D
:) yarın Halil le drift box ta ölçüm yapacağız video ya alırsak paylaşırım yeşil Forester lar geldi :)
230-240hpsi var o zaman o kiloya gore iyi gidiyor. :icon_tup:
torg garage orhan ustanın dediğine göe benim stup aşşa yukarı 260 hp güç veriyormuş, tabi daha dyno yapmadık ozaman görecez bakalım....
safc headers 1.2bar vsyle verir 330 noldu denemek istiyomu hala :)
valla varsa denemelik deneriz.... içime dert falanda olmadı yani yanlış anlamayın, daha önce arkadaşın 330'a fena saplamıştım, bunu forumda biyerde yazınca kalabalık şekilde dalga geçmişlerdi benimle bütün olay bu :) altımdakii aracı yaşil hantal bi station olarak gördüler herhalde :D
setup'ım bundan daha farklı
yazdıklarının ikiside yok... yazardım neler var neler yok ama ***** zaten dergiye çıkıcak araç, oradan bakarsınız :)
E46 330xi (otomatik vitesti) sendeki turboyla çok rahat geçiyordum, da bizim araçlar görüntü itibariiyle bana göre pozitif bi yanılgıya sebep veriyorlar geçerken daha zevkli oluyor :)
daha 1 hafta önce bozüyükte 93lü veledin teki scirocco almış 160hp dsg, buna sağlam bi sapladım benzin döküp yakıyordu arabasını :D
aracına maşallah istediğin gibi olduysa,
seni tanımıyorum fakat bir konuda,
beni bilen bilir tanıyan tanır hç bir zaman hiç bir şekilde yok ona saplarım buna geçiririm yada buna şöle sapladım şuna geçirdim diye konuşmadım konuşmam.....
demişsin.bu nasıl bir çelişki anlamadım.
tatminkar olmuş.
ne yakıyorsun lpg de ? km/kuruş
sadece burada kimsenin tanımadığı bozüyükte küçüklükten beri tanıdığım birinden bahsettm... çok sorun olacağını sanmıyorum, sonuçta ne siz kim olduğunu biliyorsunuz nede o sizi biliyor.... herhangibir sciroccoda olabilirdi bu.....
benden daha ii bilenler illaki vardır ama vites geçişleri bana yavaş geldi.sorun sende mi yoksa viteste mi problem var ?
başarılı olmuş bu arada aracın allah gırtlak dolusunu nasip etsin
arka difransiyelde biraz boşluk olduğu için geçişleri biraz yavaş yaptım evet....
Teşekkürler.....
vf35li buda sahibi forumda heralde, jip icin iyi bi deger :icon_tup:
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/24/4437.jpg
vf35 lının 0-100u 6.58 sn ona gore cok ıı maşallah
güzel hızlanıyor maaşallah..
Çok güzel hızlanıyor keyifli sürüşler )
teşekkürler.....
wf 35 lisi benimkinden 10 kat daha iyi hızlanır arkadaşlar, o aracın setupını biliyorum forget motor dahil herşey var..... mehmet abi yürür aksama zarar gelmemesi içi haldırs diye kaldırmıyor aracı tahminim buyüzden :)
Tebrikler,millet 800 - 900 kg lık araçları böyle yürütemiyor :)
teşekkürler :)
Çok güzel yürüyor gerçekten maşallah. Ayrıca dediğin gibi vites oranları WRX'lerden kısa... Güzel sanzımanmış...;)
teşekkürler :)