Kazayi yapan alkollu degilmis. Trafikde beklemekden sinirlenim bilerek arabalara vurmus.
Printable View
Kazayi yapan alkollu degilmis. Trafikde beklemekden sinirlenim bilerek arabalara vurmus.
Polis de neye inandıysa artık :)
ben adamın boksör yanını göremedim.... normal şartlarda rakip vuruş menzilinin dışındaysa ellerini indirirsin ancak bu arkadaş şoka girmiş herhalde zıplaya zıplaya sağa sola bakınıyor.....
Mantıklı olun kapıyı açıpda yumruk atan adama bakın birde arabadan inen çam yarmasına bir bakın ? sizce o can havliylemi kaçıyo yoksa alayına isyan modunda arabayla terör mü estiriyo yada ben başka videoyamı bakıyorum ? Yukarıda bir arkadaşda sanırım olayı açıklamış adam can sıkıntısndan dalmış araçlara.. Gözünün önünde senin jipine biri gelip o hızla geri geri bilerek gelip çarpsa (çünkü o arabayla o geri manevrayı yapamayacagını bilmesi gerekirdi hele ki o hızla??) acaba olur bu kazamı dersin ?
[QUOTE=JapanTuner;1926973]evet bende bende ole okudum zaten soruyolar adama ickklimi diye bilmiyorum ama manyak tarzinda haraketller yapiyo[/QUOTE
ozamn haketmiş i.ne :D
ugrasılcak gıbı değil yaa allah bolelerını karsımıza cıkarmasın :D
O kadar kalın giyinince kavga bile edemiyorlar kollarını zar zor kaldırıyor adamlar :D
haketmiş haketmiş..
vurun kahpeye gbi olmus :D
Adamı yere yüz üstü yatırmışlar bir kişinin gelip temeyi koyduğu yok çok ilginç..Tr'de olsa adamı yoldan geçenler bile inip linç ederlerdi.Polis sanırım sürekli olay yerindeymiş.
Haketmiş dallama.
adamlar soğuk memlekette yaşamaktan eklemlerı donmus sağlam vuramıyolar bile :D Ah türk kavgaları gibi varmı bea :hahaha:
Porsche'nin sahibinin öldürmediğine dua etsin.
Böyleleri adamı katil yapar trafikte...
şunu türkiyede yapsa 1 kişi o hale getirirdi.kaç tane adam kıramamışlar çenesini.hak etmiş
Dua etsin Türkiye'de yapmamış bu olayı linç olurdu lavuk :)
izledm bunu :D yazık olmş iyi benzettilr
Polis bile adama dalıyor nasıl adalet anlayışları var dimi:soru:
gerizekalı herif.. bizde linç ederler adamı..