masallah araclara yakalanan olmasi sevindirici yalniz plakasi gozukeni almislardir mobeselerden....
Printable View
masallah araclara yakalanan olmasi sevindirici yalniz plakasi gozukeni almislardir mobeselerden....
Abi o zaman benim aynada bi sıkıntı var kesinlikle 3.vitesten sonra aramızda 3 boy vardı :) ayrıca önünde arabada göremedim 4 şeritte komple boştu. Ve benim arabam baya bı sardı öyle geçtim :) kuruda deneyelim bide 7/24 arayabilirsin ne zaman istiyosan denemeye hazırım. 0507 348 1111 numaram bekliyorumm....:heyoo:
Alicim Koydum senin videonu da izlersin ;)
duyduguma göre filmleri aratmıyormuş kaçış anları...
vay Maşallah STI'a yahu :D
tüm araçlara maşallah...
su jj stı ıle bıde biz denesek musaıtse tabii..
muhtemelen yanlis hatirliyorsun. ben 4. vitesi bitirmeden biraktim, onumde araba vardi ve hava sisliydi, risk almak istemedim. senin 3 boy oldu dedigin ben biraktiktan sonradir. benim icin gecmek gecilmek onemli degildir, her zaman her arabayla denerim, asla da yalan yanlis bi sey yazmam. zaten kafa kafaya gitmis olsak bile senin aracin benim aracimdan hizli demektir. cunku siz aracta 2 kisiydiniz bense tektim. muhtemelen teke tek denemede gecersin zaten, ama bu da problem degil benim icin. amac biaz gazlayip stres atmak, kesin gecilecegimi bilsem de denerim, farketmez...
maşşalah nazar değmesin ortama, kaliteli araç ve ortam olması çok güzel bi dahakine bnde aranızda olmak isterim
yok mu bugün bi atraksiyon yapalım bu sene sezonu baştan açalım :D
masallah sesler cok guzel