araçlara maşallah çok güzel yürüdüler ama 1,5 boy deilde daha çok kafa kafaya gitti araçlar
Printable View
araçlara maşallah çok güzel yürüdüler ama 1,5 boy deilde daha çok kafa kafaya gitti araçlar
Maşallah 2 aracada.Orçun emeğine sağlık CTR gerçekten hızlı ve vitesleri çok iyi yakalamışsın :) ;)
amacım tartışma konusu yaratmak deil kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama arkadan gördügüm hatta jumbo alinin bile önünden giden araçta olarak :) genelde kafa kafaya bi mücadele oldu 1. 1.5 boy demek araya bi aracın rahat sıgması deneck kadar bir durumla karşılaşmadık gece boynca typ-r öne çıktı ama 1 ve 1.5 boy olacak kadar deil.. bizdeki videlolrıda izledik defalarca yin3ede göremedik biz :) typr güzel yürüdü tbrkler
maşallah araçlara...
anladım arkadan belkı ole gorunuyor olabılır bendede bır kac vıdeo var arkadasların cektıgı elınde vıdeo varsa burdan paylasırmısın bızde ızlesek olurmu acaba? bırde jumbonun onundeydık dedın 2 videoda sanırım son araba jumbo ıdı kı onun onunde araba yok ve 6 cekmıstık bız orda suratler sanırım 240-250 civarıydı orda nerdesın acaba?
araçlara maşallah cupra ufak dokunuşlarla ciddi yol katedebilir ctr 23 namı büyük çok güzel yürüyen bi typer afr sorunundan sonra dahada ii olacaktır emeklerinize sağlık
Masallh masallh ıkı aracada..
güzel denemeler
o aksam 260 demıs olabılırım belkı ama benım araba 260 te kesıcıye gırmıyo anlayamadım sey evt arada kapatılmıcak bır fark yok revo yaparsan gecersın ugur abıye dedım zatende sen sankı benım yanımdaymıssın gıbı konusuyosun ben onu anlamıyorum vıdeo ortada tamam ben 1 boy gerıdeydım dıyelım neyın cabasındasın ben 260 ın altındaydım kesıcıye gırdıgımde fren yaptım ugur abı yanıma geldı zaten sen cok ıyı gozlemlemıssın aramızda 1 boy olmadı krdesım ben yalan soledım kusura bakma send dogru soledın senınle dendık yada sende bızım yanımızda geldın bızden daha ıyı gordun
arabanın sahibi bile girip yazdı çizdi aradaki farkı kabul etti neyin çabası bu anlamadım
maşallah çok güzel denemeler olmuş keyif alınmış muhabbet edilmiş...
her iki aracada maşallah
yapılanların hiç biri boşa gitmemiş
bak yanlış anlama beni amcım cupranın geçtigini idda etmek deil geçecegini de o oldu bu oldu daha yürüyeni var zaten o akşam yaklaşımından tşkr ediyom sana saygı duyudum yalnız o akşamki tüm denemelerde araçlar birbirleriyle denk gitti 2. video haricinde ki bi fark olmadı kaç keredenediyseniz sen hep öne çıktın bu doğru ama
bu alıntının üzerinden 7 sayfa typr-r ın 1,5 boy önde oldugu kanısına varılması ve böle görülmesi yanlış geldi bana typ-r öndeyi o diye o açıdan görüleni bizde gördük öndeydin ama 1,5 boy kadar deil. çok yakın gittiniz