oh maşallah kardeşlerime, yaldır yaldır yardırmışlar. acuk yer açın aranıza ben gelecem az kaldı ayarım yapılsınama o zaman duyulması için kampon kornası lazım gelir. onu da ayarlamak lazım. Maşallah kazasız belasız.
oh maşallah kardeşlerime, yaldır yaldır yardırmışlar. acuk yer açın aranıza ben gelecem az kaldı ayarım yapılsınama o zaman duyulması için kampon kornası lazım gelir. onu da ayarlamak lazım. Maşallah kazasız belasız.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
çok iyi ya maşallah![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah erol Allah kaza bela vermesin kardeş...
aminn cümlemize kazasız belasız..
hilmi genelde 5000-5500 devirlerde basıyoruz mehmet 2. vites ben 3. vites dönüş yolunda dahada yukarı devirler de basıcaktık ama hava imkan vermiyor fecii bir rüzgar vardı hatta bir ara memoya yandan öpücektimde yırttık resmenbirdahaki denememizde 7000 civarı basıcaz inş.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Maşallah iki aracada zevkli deneme olmuş..
süperdi bencede....devir aralıkları tutmuyor arabaların....erola göre ayarladık bütün denemeleri....erol hangi devirde isterse ordan bastı mehmet....öyle olunca basar basmaz porche bitti çoğunda....bir vites yukardan deneseydi mehmet daha iyi olabilirdi belki...vites oranları tutmuyor hiç....dönüş yolunda porche un devrinden basalım demiştik ama hava müsade etmedi çok fırtına vardı....ama şöyle bir gerçek var ki honda çok ciddi güçlü....erolda mükemmel kontrol edince ortaya bu şekilde mükemmel sonuç çıkıyor....mutluay ve tolgada bu ikiliye katılınca nefis videolar izleyeceğiz eminim....maşallah hem arabalara hemde bozulmaz dostluklara...sizin sayenizde keyfimiz yerine geliyor....
Maşallah Erol cok guzel deneme olmuş
hava fena ruzgarlıydı galıba porshe nin aerodynamıc ustunluğunu unutmayalım yuksek süratlerde özellikle.
Erolum mevlam kaza bela nazar vermesın ınsallah. maşallah diyorum. araban cıddı hızlı. o porsche u bilmeyenler için kısa bir açıklama yapayım. HKS 560 kit takılı R35 in 2 boy önünde gidiyordu. yazılım komple egzost ve ıntake kıtlı porsche ları da 2 dırek(100metre) kadar gecıyor.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bu şekilde hazırlanmış bir 997 karşısında aracına gerçekten maşallah abi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)