Oyy oyy çok çok iyi yürümüş..
iki aracada MAŞALLAH çok güzel yürümüşler kazasız belasız..
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
vti turbo çok çok iii yürümüş maşALLAH ı cok hakeden bir araç.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
abi maşallah çok iyiymiş beeeeeeeeee kazasız belasız
büyük turbo var. gt28 mi bilmiyorum ama öğrendiğim kadarı ile 0.3 bar fazla üflüyormuş. kkk marka.
evet o araç. yalnız 1.2 bardan fazla üflüyor turbolar. en azından göstergede öyle yazıyor.
çok teşekkür ederim.
hondalara şaşırmıyorum artık. ne versen yarıyor arabalara. yapan şahane yapmış. alacam zaten yaza bi vtek. hocanın erolun tolganın maşallahı var hepsinin. hele bi gelse hepsi çok daha tatlı olacak.
elbette yolu vardır. ama vtec ler şahane . heleki tolganın araba bi gelse İSTANBUL 'dan MİNİKS 'lerden . Sanırım limite ulaşan o olacak.
vteclere laf eden taş olur zatenonunda videolarını görmek isteriz birde gündüz videosu olsa gece ne olduğu belli olmuyor
Evotech 997tt vs jb3 335i - Car Videos on StreetFire
hadi ben bir tane koyayım armağanın 335 le denememiz armağanın 335 i bilenler turbo vtecin ne kadar hızlı olduğunu anlayacaktır
bunlarda başka aracdan çekilşmiş videolar
--------------------------------------------------------------------------------
YouTube - 2010.12.25 Baser 997 Turbo vs. Erol Vtec Turbo - 1 Arkadan
YouTube - 2010.12.25 Baser 997 Turbo vs. Erol Vtec Turbo - 2 Arkadan
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
hocam fewkalade süper bir deneme olmuş...
Japan vs Germany wideo denemelerine hep hayranımdır,hele ki Turbo vtec vs Modded Porsche ise..
süper..
iyi temennileriniz için tşk.ler arkadaşlar allah daha iyilerini sizlere nasip eder inş.
bu arada turbovtec limitde deil![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)