masAllah cıvıc cok ıyı ,kazasız belasız.
Printable View
masAllah cıvıc cok ıyı ,kazasız belasız.
iki araca da maaşallah, ayrıca sahiplerini de mütevazilikleri ve içtenlikleri için kutlarım.
bu vtec ne menem bişeydir arkadaş. her taşın altından çıkıyo :)
2 aracada maşallah
erolcum kazasız belasız yazın zaten aşık olmuştum binince :)
maaşallah gercekten...
arac murattayken 28kıt e 1.8 basıyordu. 28kıt salıh e satıldı. sonra vgt ye donduler suan 1.5 ya da 1.6 basıyor olması lazım. sonra salıh 30 kıt e gectı. 28 kıt yesıllerın arabasına takıldı. diye biliyorum ama yanlısda bılıyor olabılırım. sonucta muratla hıc muhabbetım olmadı bızle denemekte hıc ıstemedı :). Murattayken mukemmel otesı gıdıyordu. ama suankı halı murattakı halınden azbısı farklıdır dıe tahmın edıyorum. ama suan kesınlıkle 1.5 ya da 1.6 basıyor ona emınım.
erol maaşallah kardeşim
çooook çok güzel gidiyor araban :)
maşallah çok güzel:)
masallah erol abım
saolsun arkadaşlar:) inceden gidiyor melet :D
1.4 peak 1.1 contınue yürüyor şuan ve headersında kaçırma vardı 1 sensörüde arızalıydı düzeltmişler galiba murat gt28 den hiç bahsetmedi bana 3 bin km den itibaren bu turboların olduğu söylendi eğer gt28 vardıysa bana söylenmemesi ilginç :beuj: şu anki hali 100-200 6.8 ile 6.3 arasında gt28 ile çok rahat 6 nın altına iner senin söylediğin basınçlara 5 bile görür düşünüyorum
Söyelmemiş olabilir
GTR ile yürüdügü gece bende vardım
GT28 kit oldugunu kendi söledi zaten intercooler kiti falan da vardı o hali 5.8 100 - 200 idi
şu anda tabiki daha yavaş sökülen parcalar var cünkü :)