sen ne yazdın hatırlamıyorum
ben sadece kinayeli olarak işte m3 geçilmezdi falan filan diyenlere yazdım ;)
1600 kilolarda smg li ve stock olduğunu düşündüğüm bir M3 orçunun speclerinde bir tayyara karşı iyi yürümüş bence :icon_tup:
Printable View
kımse yanlıs anlamasın ama m3 typerı herzaman 250 den sonra elek eder kım ne derse desın sonuc olarak araba 300 yapıyor
Güzel deneme olmuş.Typer 6'ya atınca mı M3 yakalıyor?
6 cekınce 240 gıbı yakalıyo
Maşallah seriye devam :)
250 kg hafıf m3 tabıkıde hızlı olur sana soruyorum kg lerı esıtledık yıllarca tartısıldı bırı 6 sılındır bırı 4 sılındır bırı 2000 cc bırı 3200 cc bız elımızdekı mevcut araclarla deneme yaptık halamın seyı olsaydı amcam olurduya getırmeye gerek yok konuyu m3 un yavas oldugunu kımse ınkar etmıyo.
ctr ye maşallah denemeden 2-3 gün snr jumbo yla görmüştük AT plakaydı sanırım sesi de gidişide çok fenaydı ztn sahibi biz mest etmişti orda saolsun:D geçenlerde talihsiz bir olay yaşamış sahibi çok üzücü araç siyaha mı boyandı şuan en son geldiğimde bi AT plakalı m3 daha görmüştüm çnk?
masallah.......
m3 guzel yurumus ctr a tebrikler..
orcun aracina masallah...E36 m3 ile denemek istermisin birde..bu bucadaki AS plaka arabayla..sonucta e36 m3 e46 m3 e gore daha iyi ve seri kilo farkindan...
yahu bu konudaki m3 simdi yazıldıgı gibi duzde muzde 300 mu dayıyor canı sıkılınca varmı kadran videosu filan ctr a iki kere masallah o zaman :)
bu arada
e46 m3 1570 kg
e36 m3 1440 kg
type r 1180 kg
m3 var m3 var :hehe::hehe::hehe::hehe:
orçun yanlış anlama sakın :D dediğim gibi arabana 41 kere maşallah
ve yine dediğim gibi senin speclerindeki bir tayyara karşı M3 çok güzel yürümüş ;)
orcun kardes ben yapcaım yorumu kımseye sormam bu 1 yorum yapmak ıcın ılla gormek mı lazım kullanmak mı lazım o zaman kımse gormeyen kullanmayan yorum yapmasın 3 5 ksıı gorenler yorumlasın aranzıda sız
bu arada 2 tane e 36 m3 2 tane 46 m3 ve e 92 m3 cabrıo kullandım kendı araclarım degıldıler ama ne kdr ıı araclar olduklarını bılıcek kadar km yaptım
maşallah ctr'ye
MaşAllah CTR ye :icon_tup: Gene boş konuşan anti hondacılar olmuş ama sonuç ortada ;)
Araç sahıbıde 250 den sonra m3 gecıyor ve m3 cok hızlı bır araç dıye açıkça soyluyor ama buna ragmen nıye abuk sabuk yorumlar yazılıyor anlamıyorum.... :)
şimdi birader 2 gün önce tayyar aldın diye hemen bi şekle bürünme istersen ;)
kim abuk subuk konuşmuş yada kim CTR ye kötü demiş
araç sahibi ne diyorsa biz farklı bişeymi diyoruz 1600 kilo smg li bir araç o speclerdeki tayyar la güzel yürümüş diyoruz
buradaki sonuç gayet normal bence orçunun zaten geçmesi gerekiyrdu geçmişte
hemen anti hondacı falan deyip can sıkmayın
Henüz yeni almıs olabılırım ama uzun zamandır takıp edıyorum Ep3 le alakalı tum konuları ;)
Herhangı bır sekle falan gırdıgım yok ben ona buna saplıyım dıye bır amaçla almadım zaten keyfım ıcın aldım bunuda herkes bılıyor, oyle bır amacım olsaydı boyasız bır typer almak yerıne gırtlak yuklu bır typer alırdım :icon_tup:
Sen nıye ustune alındın anlayamadım yorumlarını okudum gayet de guzel yazmıssın :icon_wack
Benım lafım genel olarak ortayaydı :heyoo:
olum yazmayın şöle şeyler şimdi yine banlayacaklar beni :D :D
sırada ne var orçun :)
Maşallah İki Aracada Kazasız Belasız Sürüşler.
zamaninda ctr E36 m3 lede yurudu JUL plakali..ki jul gercekten e36 larin icinde cok duzgun yuruyen bir arac ozmanlar hic boyle videolar cekilip koyulmadi ben oldum olasi e36 m3 u 46 ya deismem bana daha saglikli geliyor motor olarak..o yuzden orcun yere e36 la denemek isterse cam car yapip..onuda ben yaparim haftaya guzel bir deneme yapariz...
yarın aksam hava duzgun olursa deneme yapabılırı jul ıle vıdeo nıye yok dıyorsan vıdeo konuslması ıstenmemıstı o yuzden onder ıle denedık jul ılede denedık ayar sorunu vardı halletık zannetık hallolmasmı ama su anda bır sorun sıkıntı yok e36 sadık ın m3 ıle denedık baska varsa onun arabası kadar saglıklı m3 bende denemek ısterım hafta sonu sıkıntı oluyo hafat ıcı denersek daha guzel olur benım ıcın sorun yok
ben bu hafta deneyemem..haftaya anca..birde sadik abinin isleri biraz yogunmus bu hafta yilbasindan sonra herkes rahatlar herhalde..istanbuldan cem gelecek sari m3 oda deneyebilir..sorarim onada