tahmin ettiğim araç ise 1,5 sene önce paşa da çip yazdırır ken inceleme fırsatım olmuştu ben incelerken boyasına kadar orginal di, diye biliyorum KOCAMAN maşallah
Printable View
tahmin ettiğim araç ise 1,5 sene önce paşa da çip yazdırır ken inceleme fırsatım olmuştu ben incelerken boyasına kadar orginal di, diye biliyorum KOCAMAN maşallah
4x4 derim ustune oha derım sonrada ALLAH kaza bela vermesın mukemmel olmus derım.
Birde sıtede bır ara bı konu vardı sıyah gc8 brıde koltukları fln vardı km gostergesı yerınde motec dısplay fln vardı sanırım.bırde fena saplarım yazıodu:D bu o arac mı?
heyyy maşallah
uzun zamandır binipde korktuğum tek araba
maşallah orçun kazasız belasız
spy pics koyim 1-2 tane :)
http://i1101.hizliresim.com/2011/1/4/272.jpg
http://i1101.hizliresim.com/2011/1/4/273.jpg
orçun turbo vtec le denermisin mehmetin yani(tenekeciyle):D:D:D
şaka gibi maşşallah ya allah kaza bela vermesin çok güzel yapmışsınız arabanın motor bi yana dışı bile çok bilen kişilerin ellerinin izlerini taşıyor.
Hay maşallah .
maşallah çok güzel.
Orçun kardeşim burdanda yazayım aracın çok güzeldi zaten şimdi dahada güzel oldu Allah kazasız belasız sorunsuz bi şekilde binmeyi nasip etsin Gc8 de spec c yürüyen inanılmaz keyifli MAAŞALLAH diyorum:)
Aydın Diyaroğlu | Facebook
Aydın Diyaroğlu | Facebook
Merakınızı giderir azda olsa 22bnin 0.8 barda tadımlık iki videsosu:)
cut olmaman dılegıyle hızlanmalar guzel aracın.6 vites bu araca fazla 5 vites dogbox pp daha ıyı olabılır..roll icin herzaman avantaj ... slmlr
Masallah kazasız belasız..
harika..nazar değmesin.. =)
Tekrardan güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Allah hepimize kazasız belasız sorunsuz polissiz sürüşler nasip etsin inşallah.:)
sen iste yeter kardeşim istediğin herşeyi yeriz. Ama sakın boynunda eksik bişi ile gelme ( dip not: o eksik bişi fotoğraf makinen olmasın) :D:D
Allah razı olsun kardeşim cümlemize inşallah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Deneriz ademcim senimi kırıcam. ordanda hep beraber çay kahve içmeye gideriz :D