hepsıne maşallah ama golf e ayrıyetten maşallah guzel gıtmıiş :)
Printable View
hepsıne maşallah ama golf e ayrıyetten maşallah guzel gıtmıiş :)
bütün arabalara maşallah:)
maşallah golf baya baya sükseli gidiyor.
kaç hp ortalama bu golf ?
remap egsoz filtre standartta 200 hp olanlardanmı bu golf 220 liklerdenmi ?
typer golf videosu çok ilginç.bukadar net nasıl geçebiliyor.çok ilgimi çekti golf maşallah.bende denemek isterdim ist de olsam.
2.0 tfsi 200hp.dynosu mevcut,oncekı vıdeo konularında gorduysen serhatın Fn2 sı ıle de yuruyor guzel guzel.umarım yolun duser b gun arkadasım da denemek ıster;)
Pasanın 1,4 carpım oldugunu bıldıgımızden,dogru carpanla 262,48hp ek olarak bu dynoda76 lık dp ve sonunda 60mm cıkıslı cut out vardı,suan komple 76 lık oldu egsoz duz boru seklınde.
http://img221.imageshack.us/img221/2...0135custom.jpg
tebrikler Golf GTI güzel yürümüş ;)
araçlara maşallah.306'da ne vardı acaba ?
yoruma yarıldım ya :D dsg de vites kaçırma :hahaha: helal olsun ama güzel gidiyor golf.. ayagınıza kesenize saglık ;)
maşallah beygirleri vermiş tekerlere golf.
s2ooo de gitmiş typ de ast olan golf başarılı
güzel denemeler olmuş maşallah araçlara
vay bizim haa ya bak sonradan uyandım biraz geç kaldım basmak için ama güzel video olmuş:) sarı eg le denemek isterdim bende de kısa var zevkli olurdu:)
Maşalah Golf çok güzel yürümüş.
yorumlar ıcın cok saolun beyler,kazasız belasız gunler;)
Tüm araçlara maşALLAH golf GT çok başarılı Kaan abi 106 tının maşALLAHI Var kazasız belasız ...
2007 model almıştı bir arkadaşım bu Golf GTI' lardan. 4 kapı ve siyahtı. O zaman bende de RS varken denemiştik. Len 4 kapı araba mı beni geçecek diye de dalga geçmiştim elemanla :) 2. ve 3. viteste tutunmayı başarıp gaza gelirken 4. viteste acıların adamı şarkısını söylemeye başlamıştım :D Arkadaş fena uzayıp gitmişti de şaşıp kalmıştık ikimiz de. Sonradan aynı bu şekilde chip yaptırmıştı. O da yaklaşık 260hp civarı almıştı. Gerçekten süper yürürü olan bir makina. Tam da tahmin ettiğim gibi yürümüş.
Yanlız garibime giden şey S2000' nin gidişi oldu. TypeR boy boy yerken S2K gerçekten fena yürümüş. Evet vites kesiciye düşmüş ama yine de farkettiyseniz typeR' ı direk ayırırken S2K baya tutunmuş.
Seviyorum bu S2K ları ya :)
Tüm araçlara Maşallah.
valla ben çıkmıcaktım aslında kaanlar ısrar ettiler kardeşim.benim 3cü silindirde ovalleşme var basınç 10lara kadar düştü piston takılıcak önümüzdeki ay daha sağlıklı olucak.sen ilk öne çıkıyosun ben 3ün ortalarında geçmeye başlıyorum yinede bu setupla çok güzel yürüyo araban maşallah.
deneyelim kardeşim haftaya hava iyi olursa yine ataşehirdeyiz motor kırana kadar devam :D
araçlara maşallah
şimdi birşeyler yazıcam fanatik diyecekler ..en iyisi birşey demiyim.. araçlara maşallah :)
Bütün araçlara maşallah..
yaw cumartesi gecesi geldik biz mc' e kimsecikler yoktu :)
hepsine ayrı ayrı maşşallah golf gene şaka yapmış kaan şaşırtmış utku sen napıyon ya:D:D arkadaşlar hepinizin ayağına sağlık kazasız belasız
Maşallah çok güzel denemeler olmuş. Golf harbi şaka makinasıymış...
çip, filtre, eksoz...
tüm araçlara maşallah....Kaanın 106 gördüğün en iyi giden 106 lardan biri...eg çok iyi gidiyo ama speclerine göre ve bu hafiflikte daha da gideri olur diye düşünüyorum...HAA vtec ekzozunuda tamamlamış...filtre sistemi ve headers ta tamam olunca güzel olmuş...daha önce en son 3 sonuna kadar tutunabilirken bana şimdi 4sonu 5 gibi geçiyorum...
bide bu 306 lar nerede arkadaşlar...gelinde deneyelim eğlenelim...yokmu yürüyen 306 her hafta 1 tane 306 var oda SBL...
tüm araçlara maşallah
hepsiyle denemek isterim güzel araçlar
mustu sağ koltuğumdayken rollıng yapmak oldukça urkutucu meteor dusmedı allah tan :)
hahahaha yalnız ben arabadan inince kaç boy oynadı :D :D :D
haftaya havalar guzel olsun dıye dua edelım :)