Sinan bosver takma kafana bukadar bkrsn bi gun seninkide boyle gider:P
Saka bi yana cok guzle olmus ovgucum emegi gecen herkesi basta seni bir bayan olarak ayakta alkisliyorum bende...
Printable View
Sinan bosver takma kafana bukadar bkrsn bi gun seninkide boyle gider:P
Saka bi yana cok guzle olmus ovgucum emegi gecen herkesi basta seni bir bayan olarak ayakta alkisliyorum bende...
çok teşekkür ederim arkadaşlar... gerçekten çok keyif aldım ben de.. çok şükür :) hepimize kazasız belasız arızasız cezasız sürüşler dilerim :)
işte aile saadeti budur :) tebrık ederm ovgucum bu arada sınancm artk sana uflemek lazm :D
tebrikler,kazasız belasız kullanın.
mercii :) evet 0.7 bar
leventcim ya videoda konuşmalarınız çok tatlı çıkmış..
sinan: s2000 1 de basıyo rover 2 de basıyo.. söölicektin ya olum söölemedin
levent: ne biliim abi
sinan: olum bariz farklı oldu diğer videolardan demezler mi niye bööle oldu diye
levent: .. 1.vites S2000 2.vites Rover ....
koptum ya çok tatlı :icon_tup:
kocaman maşallah...
dün ben gelemedim malesef :(
headers çatladı sanmıştım fakar ara boruda kaçak varmış çok mutluyum :)
maşallah..çok güzel sonuçlar alınmış..tebrikler..kazasız belasız
wouvvvv super olmus.
ovgu; seni,sinanı,satoyu cok tebrik ederim:)
sinana da iyi bir olcu olmus bu deneme, bittikten sonra arabası;)
beni gecen kız arkadasım hic olmadı. dusununce aslında cok kamcılayıcı olur bu durum setup yaparken. hatuna soylıyım benı gecsin hahaahaaa
maşallah emegıne saglık dogrusu gayet hoş kazasız belasız arkadaşım
S2000'in sahibi kullanmayı bilmiyormuş ... :) Tabiki şaka , bu kadar emeğin karşılığı güzel sonuçlanmış... Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah. Sinan'S2000 'ide iyi niyetinden ötürü tebrik ediyorum... Ben şahsen cesaret edemezdim :)
gerckden güzel degerler güzel gitmiş arac maşallah.
tebrik ederim, video yu sinan yollamisti zaten izlemistim. bilki S2000 in intikami en kisa zamanda alinicaktir :)
sinan olm yeter artik taktir su turbo yu bak rezil ediosun bizi
saka bi yana, sinan bahsediyodu zaten arabandan, bu kadar ilgili olman gurur verici, basarilar...
masallah ovgu hayırlı ugurlu olsun.forumumuzu senlendirelim hafta ici bende denemek isterim senle...videomuz olsun.gecicen tabi o kesinde s 2000 den daha iyi gelirim gibime geliyo (2. viteste ) zaten sinanda kullanmayıda bilmiyor :D arabada pert bosver sen atmosferikleri turbolar denesim caf cuf daha heycanlı oluyo :icon_tup: (siancım saygılar ;))
tebrikler , kazasız belasız cuf lamalar
s2000 'e bu kadar rahat fark atabileceğini tahmin etmemiştim doğrusu. TEBRIKLER, KAZASIZ BELASIZ, PROBLEMSIZ SÜRÜSLER.
Turbo Civic vs Turbo Rover çok sıkı bir kapışma olacak. Merakla bekliyorum.
vay be iyi kapışmışsınız... ben sinan dan jant almıştım.. eywaaah :eek: meğerse mağlup bir adamdan almışım inşallah bulaşıcı değildir :D
sinan öbür hafta inşallah benim olay tamamlanıyor. diğer hafta ankaradayım.. cıvık, s2000, coupe kapışması yapalım.. gruyu söylemedim rezil olmayalım şimdi üç herif bi bayana :D
gruya başarılar dilerim...
çok ba$arılı olmu$ gerçekten , Allah utandırmasın in$allahh