Maşallah :D
Printable View
Maşallah :D
güzel olmş kazasız belasız ama birde gündüz çekimi olsa daha dehşet olacakmış...
Can sende gel, deneriz eğleniriz tanışmışta oluruz. Görüşmek Üzere
Bu arada herkese teşekkür ederiz daha da iyi yürüteceğiz inşallah, daha basılacak barlar var :D
heyyy olmus olmus gule gule kazasız belasız cufla ovgucum umaraım ıstedıgın gıbı olmsturkı oyle gozukuoo :) neyse gelınce bınerız artık :P
maşallah çok güzel gidiyor....
maşallah maşallah
maşallah seside güzelmiş:)
maaşallahh,,,, allah nazarlardan saklasınn,,,,çok güzel gidiyo gerçektende............
Masallah..guzel gunlerde kullanın iki aracıda :)
maşallah çok başarılı bence :)
rover güsel gidıomus bu kadar beklemezdım....
herkese teşekkürler arkadaşlar..
komplomu bı sonrakı videoda uygulayacagım:D anladın sen onu..masaallah...
Maşallah canlı görememiştik aracını güzelmiş yaw :D
Ama ben sölim sinanın intikamı fena olucak gibi :D hehehhe
çok iyi gidiyor kazasız belasız kullanırsın inşallah
Erdem, bir ara deneriz maksat zaten eğlenmek dediğin gibi, zaten haftasonuna benim araba da bitcek daha da eğlenceli buluşmalar olur, bol bol muhabbet ederiz, görüşmek üzere ii geceler :)
Süpermiş ;)
ankaraya taşınacam sizin yüzünüzden bura ölü resmen 0 atraksiyon:D
ayy arkadaşlar intikam saati geldi :) sinan ın arabası çıktı ayardan sonra vay halime :) hihihihieheheuheheuehueh :) :D
rover yaa ne denirkii güsel gitcek tabii ingiliz arabası kalite+hız...ahh bide yedek parça sorunu olmasa ..:S
http://img170.imageshack.us/img170/3...glz2138ek0.jpg
masallah gunduz bi cekim olsaymis pek belli olmuyor/
Hortliyenzi :)
kamer burası ölü değil sadece kimsenin haberi olmuyorr :)
delmıs gecmıs angara turbosu
HAcıı masllh dıorum Sana G R harbı fenaa ıyıu yuruo Makınee:=)
araba rover olunca farklı oluyor
konu coktan hortlamış ;)
ilk videolarda yazılanları okumadım bu nasıl gıdıyo yaa demiştim..s2k 1.vitesteyken bnce gayet iyi..dıerının 2.vtes olması bi dezavantaj ama sonuçta turbo geldigi an..
yannız 4.vitesi çok farklımış roverın :D bu kadar iyi beklemıyodum :D:D sonuçta yarıştıgı araba s2k kazara bnde olabilirdim orda :D