|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Renault Laguna 3
|
YouTube - GO Pro HERO HD 1080P with Renault Laguna 3
Arkadaşlar geçende aldıgım go pro hd kameramla bı deneme cekımı yaptım 16:9 full hd vıdeonun orjınalı ama asırı buyuk oldugu ıcın bu sekılde yukledım 4:3 yukledım bıde yanlıslıkla |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Bende yaza almayı planlıyorum gayet güzel havanın kapalı olması kötü olmuş + 4:3 upload etmende hissiyatı azaltmış ama makina çok başarılı bence ayrıca çok geniş kullanım seçenekleri ağız sulandırıyor
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
cok guzel ısler olabılıyor
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
bu sekilde nası monte yabtın araca
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Banada alsana bir tane bir ara yaz gibi
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
guzel aletmıs youtube dan bıraz baktım da gecesı de gunduzu de ıyı,roll vıdeoları ıcın ıdeal kamera
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yok
|
Güzelmiş ne kadara aldınız? başta hdyi falan görünce bende dedim pro.makinayı yağmurlu havada aracın dışan monte edilirmi diye ama sonra netten aratınca gördüm özlliklerini
![]() Edit:sanırım sahibindende satan sizsiniz yukarıdaki ne kadara aldınız sorusunu sormadım farz edin
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
heme soru sorayım. hd motorsport alıyorum kısmetse. bundan daha yenı bır model var mı? bırde avda kullanmak ıcın ekstra helmet acs. ıstedım.
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
960 p modelı değildir umarım dıkkat edın alırken 1080p modelı var... Son Düzenleyen muratcantona; 06-01-2011 21:13. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
cok mantıklı bı alet ama sunu unutmayın beyler gumruğe takılıyor benımkı takıldı hallettım bı sekılde gumruk odemeden eger takılırsa 360 TL vergısı var
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Arkadaşlar bu arada GoPronun Türkiye distribütörü artık biziz... Her türlü yedek parçası aksesuarı ile birlikte Şubat ayından itibaren Türkiye den alınabilir olacak bilginize...
Bu aksesuarlara roll bar mount ve bilek aparatı gibi aparatlarda dahil HD hero en güncel model zaten daha günceli yok... Motorsport helmet hero sadece bağlantı parçaları fark ediyor... Tr deki 2 yıl garantili yaklaşık fiyatı 750TL olacak motor sprt Hero ve Helmet Hero nun ... Av için şuanda tüfeğe ve su altında zıpkına bağlanmış videolar var youtube da... Ayrıca 960 modeli sadece 960p 30fps çekim yapabiliyor. 1080p modelinde ise aslında en iyi görüntü 960p wide angle 60fps de elde ediliyor... test ettik onayladık... __________________________________ rezil oldum. Son Düzenleyen hasan çağri; 06-01-2011 21:18. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
![]() Şuan için deneme isteyen arkadaşlar ile deneme amaçlı benim kamerayla çekim yapabiliriz... Şuan bendeki araç vantuzunu sattığım için dışarıya montaj yapamıyorum ama genede çekim yaparız. __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
aynen cılgınlık duzeyınde ... bu arada ozelden bı msj attım bakarsanız sevınırım
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Bir video da ben ekleyeyim;
Aracın sağ kafalığına koltuk çok az geri yatırılarak headstrap ile bağlandı. Headstrap haliyle kafalığa biraz bol geldiği için titreşim var. Ama araç içindeki görüş açısını göstermek için koyuyorum videoyu. Bir kaç güne sis farı yuvasından ve cam önünden çekilmiş videolarda eklerim bu konuya... Headstrap; ![]() Video; http://www.youtube.com/watch?v=_hWXtU2ju-o __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 600RR Hannspree,r56 Cooper S
|
GoPRO kullanıcısıyım.Fakat Contour GPS almayı tercih ederim
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Contour'un birkaç eksisi bana göre açısının daha dar olması ve housing olmadığı için kameranın açıkta olması... Ufak olması dışında avantajı yok bence...
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
arka tampona koyup egzos sesini ciğerlere kadar kaydedersin aynada kaybolanlarda cabası...
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |