yokus asağı farkedebılır azda olsa. dyno da 4 te yapılan guc olcumlerınde oem beyınlı vteclerde hepsı aynı deger ve hız cıkmamıs farklıdır ben öle hatırlıyorum atıyorum kımı 8160 kimi 8210devirde kesıyordu...
Printable View
yokus asağı farkedebılır azda olsa. dyno da 4 te yapılan guc olcumlerınde oem beyınlı vteclerde hepsı aynı deger ve hız cıkmamıs farklıdır ben öle hatırlıyorum atıyorum kımı 8160 kimi 8210devirde kesıyordu...
video çok güzel
4 de ne yapar 5 de ne yapar bilmem ama izlediğime değdi :D
Benim top speed videoda 195 gibi kesiciye girmiş araba,
Video çok güzel maşallah
maşallah araca
video çok güzel maşallah
masallah bu setupta böle gitmesi şasırtıcı tekrar masallah
şimdi arkadaslar aynı muabbet bızdede oldu bende vtı arkadasımda vtı bendekı 195 kesıcı arkadasımın vtı 205. yarıstık beraber zamanlamalar aynı ben 195 kesıcı yapıyorum arkadasım la kafa kafaya yuruyoruz ama aynı anda kesıcıye gırıyoruz.. yanı olay su km saatı arızalı bazı vtı lerde var bu. s olay su standarta yada beyın fark etmez 8200 kesıcıde gercek hız 195.. saygılar
evet 4. viteste 195 tir kadrandaki hız.. bunun kadranında ayarsızlık var.. ;) ama güzel gitmiş tabi..
maşallah, tüneldeki vtec sesine bayılıyorum. Allah kaza bela vermesin. her viteste aslanlar gibi indiriyor. tekrardan maşallah.
+ 98 sedan vtec 4. vites 195 kesici. 1 yıldır ne artıyo ne azalıyo :)
@tunceR,yapar eder demekle olmuyomuş gözünle gördüğüne de inanmayacaksın:D
hb sedan fark etmez 195 yapar fazla yapanda çıkar tabiki şekil 3-5a hatta sedanlar 200 den sonra daha iyi gider :)
neyse tamam hatayı kadranda arıyalım 1,2,3 aynı yerde kesiciye girerken 4 şaşırıyo demekki.. :)
saçmasapan konuşan herşeyi çok bilen sensin ama farkında değilsin kamer efendi...
sanki bütün vteklere binmiş kullanmış yok şurda keser yok burda keser benimki 4'te 204-205 gibi kesiyordu herşeyide orjinaldi çok bilmişlik yapmaya gerek yok.kadranı km'si falanda bozuk değildi.
maşallah başarılı
dene baska bır vtı ıle 4. vtes 195 . 5. vtes 248 kesıcı yapar. masallal bu arac 260 ı gecıyo.. denedıgımızden dolayı acıklama yapıyorum yanlıs anlamasın arkadasımız. defalarca aynı olayı tartıstık arkadaslarımızla ama olayın orjınalı 195...fabrıkasyon sorun olabılır
fabrikasyon sorundan ziyade farklılık olabilir. deneme şansım yok,çünki arabayı sattım.ben denediğimde yokuş aşağıydı onuda belirtmekte fayda var.
önlerde 14 var bnm 4 te 200 e yakın kesicideyim 5 te 250 gibim
maşallah hsn den sonra buda başarılı..
araccın speclerı nedır orjınalmı
bence fazla gosterıyo
fazla gosterdıgı asıkar neyı konusuyosunuzkı hala..
Yürümüş gitmiş helallll
vtec ciler kendi kendilerini tatmin etmeyi ne kadar çok seviyo :) 260 :D :D :D :D
Selatin tünelinden sonraki aşağı doğru eğim olan yol mu orası ?
masallh cok ıyı yurumus hersey ortada..
Maşallah çok güzel çevirmiş
Bende denedım aracım stock 4 te 196 198 arası kesici giriyor yanlıs konusmayayım denediğim için biliyorum :D
benmi kör oldum videomu yok..
Bu arabanin stock fabrika verisi 212 diil mi ?? Hadi sen yokus asagi 5 i bitirdin kesiciye soktun 225 fln yaptin 260 nerdeee 225 nerdeee
Ben denerim sorun degil ama gaza gelmiceksen