masallaahhh saglam yürümüş....
Printable View
masallaahhh saglam yürümüş....
Canlı canlı izledim çok iyiydi tebrik ederim.
atışmaya gerek yok eray :) eke hızlı on laf yok ama artık en hızlı derken 2 kere düşün en az onun kadar hızlı bizimkide var ki daha çok hızlanabilir emin ol8 sıkıştırma ile yürüyor 14psi basınçla
valla Tr ye geleli 1 sne oldu ondan once 2 sene vietnam 4 sene ingilteredeydim:)...olm10 gunu sen cikarttin unutma arabanizi yurutun 10 gune geliyom demedinmi..agizdan cikti artik:)
sıkıntı yok hacı :) takılıyorum 8sıkıştırma 15 sıkıştırma anlamam ben yürüyomu bitti :D o konulara girersen eke dede conta saplama düzgün bi manifold düzgün bi emme manifoldu vs vs diye gider :D yazdırtmayın bana maşallah e21 imize daha hızlı olur inş tüm honda lara gider ;)
Maşallah gerçekten çok iyi yürüyor,ama gallardonun kullanıcısı araçın hakkını veremedi hiç bi kalkışta.
muhaahhaha olm muhabbeti nereye bagladin laa:) ne alaka hondalar simdi:) olay cikartma durduk yerde
arabanin hakkini verecek bir durum yok zaten araba herseyi kendi yonetiyor..lunch a aliyor kalkiyor araba surucunun ne sucu var..zaten oda benimle yaristiktan sonra araba arza isigi yakti ve korumaya aldi 6 bin donmeye baslamis 100 ke kesiciye girmis zaten o yuzden m3 e gecildi...
alayına gider ozaman :D bmw fun klap
maşallah :)
helal olsun sana beeeeeee
maşallah her iki denemede başarılı