banada öyle geldi ama typerın sanırım o cutoff sesi
Printable View
2.0tfsi bir başka gidiyor maşallah...
ıkı aracada masallah.orcun zaten arabasını gormek ıstıodu bı ıddası olmadıgı ıcın arabasını gormesı acısından cok ıyı olmus.son vıdeo cok guzel olmus cupra gercekten hızlı bır arabaymıs bır kez daha gorduk ama son vıdeoya bakcak olursak ctr23 dusundugumuzden ıyı tutunmus masallah.kavga gurultu laf dalası olmadan yapılan nadır bır rollıng olmus bu dahada sevındırıcı kazasız belasız ıkı aracada.
iki aracada maşallah typer da çok güzel gidiyor 2 de patiye düştüğündeki sesler çok güzel:)maşallah kazasız belasız gazlamalar...
Önce gazlıyanlara, sonrada bu görüntüleri çekenlere çok teşekkürler, araç içi video larda herşey çok net... Type-R çok ii direniyor cupra' ya...
şu söylediklerine katılıyorum. Ama bir şeyinde altını çizmekte fayda var. Diğer video konusunda o şekilde bir tablo çizildiki hatta çizilmedi dile getirildi "tayyar 2-3-4-5 önde, 5 de cupra gelio ve sonrası kafa kafaya" doğrumuyum direkt bu şekilde yazıldı. Bu videolarda buna benzer bir tablo varmı peki?
Bu tip anketler aynı zamanda insanlara yol gösteriyor ve inanınki ben Cupra almayı düşünen biri olarak ilk video konusu itibariyle aracı almaktan vazgeçtim. Eğerki 330-340 hp lere yakın bir cupra ancak geriden yetişip kafa kafaya gidebiliosa beklenen performansta bir araç değil die düşündüm. Eminim cupra kullanıcılarıda ufak bir burukluk yaşamıştır.
Sizin söylmlerinizdende şunun altını çizeyim "son videoda nasıl tutunuyor görüyoruz bu bir başarı" dediğiniz yere bir bakın birde kaç video olduğuna bakın. Bu videolada bana pek tutunma varmış gibi gelmedi. Heleki 1 kişi fazla vede hafifletme yokken.
Yinede tayyar atmoda şuan ulaşılabilecek en ii yerde, 2000cc olarak eline su dökebilecek araç yok maaşallah
arabalara maşallah
fakat kornaya basış şeklinizi centilmence bulmadım
dııııııııııt dıt dı
tayyara tekrardan maaşallah atmosferıkte bu başarıyı elde etmek kadar sevindiriçi bişey yoktur diye düşünüyorum ...
tebrikler deneyen arkadaslara kocamanda bi maşallah :)
şu gördugumu yazmadan edemiyecem
videolarda tutunma şeklinde bi çekişme bende görmedim cupra basıyor ve gidiyor acık ve net -ki bundan daha dogal bişey olamaz cidi hp ve tork farkı var..
ve yine tarafısz bir gözle bakıyorumki genelde geçen tebr edilirken typar her kosulda fanlarıyla coşuyor konularda :D
bunu nasıl anlatsam bılemıyorum yerler ıslaktı ve vıdeolarda kuru olan yerle ıslak olan yerın arasındakı fark ortada typer fanlıgı gıbı bır sey yok ortada bence cupranın tabıkıde gecmesı normal ama bence sende typer ıcın antıpatı olusmus gokten yıldız kaysa suclusu typer.sana sole solıyım bazı denemelerımız var 5 soktugumda bıle kesıcıye dustum sen burdan pay biç tekrar soyluyorum herhangı bır ıddam yoktu denedık gorduk sen son vıdeoda yerler kuruydu orda bır cekısme gormuyorsan yapıcak zaten bır sey yok.
Tartışmaya hiç gerek yok bence. Mis gibi rol olmuş. Evet ilk 4 videoda bana da pek çekişme yok gibi geldi. Cupra devirlenir devirlenmez direk arayı açıp yürümüş. Ama son videoda bariz CTR arkadan kopmamış en azından kopmamaya çalışmış.
Cupra gibi bir rokete bence iyi bile dayanmış. Maşallah her iki araca da.
orcuncum mesajım senlik bişey değildi,
ben inanmış typar fanlarına yazdım,kaldıki seni takdir ediyorum bizim millette geçemeyecegin arabayla deneme-me kompleksi vardır sen bunu aşmıssın
ama son video haric tutunma göremedim ben..yerlerin ıslak olma konusunu ben burdan bilemem kuru zeminde birdaha yapılır ozaman belkide gecersin ama su anki denemelerde tutunma yok gibi
Ağzımdan aldın lafımı:)Bende diğer konuda 2-3-4 öndeyim denilince woww demiştim helal typer a.Bu videolarda böyle birşey görmedim.Diğer konudada yazmıştım,tahmin edilen den daha iyi gitmiş bence cupra.Bu kilo farkına ve hondanın muadilleri içinde ciddi hızlı olmasına rağmen.
Tekrardan maşallah araçlara..Cupraya ayrıca Maşallah.
İlk açılan ankette; Tayyarın sökük geleceği belirtildimi?, Cupranın yanında 110kg lık bir adamla roll yapacağı? Cupranın stepneyi dahi sökmeyeceği?. Sanırım sadece belirtilenler speclerdi. Herkeste kendi tecrübeleri doğrultusunda ankete oy verdi. Kimileri oya tecrübeyide değil fanatiklik ve gönülden geçenleri kattı, bu tayyar içinde öyle cupra içinde. Ama bir gerçek varki her 3 kişiden en az 2 si cupra dedi. Sonuç tabikide aşikardı. Ancak ilk videolar konusunda açıkcası arabaların ne olduğunu anlayamadığımız videolar diyeyim, tayyar sanki hep önde gibi gözüküyordu. Hatta söylemlerdede bunun böyle olduğu vurgulandı. Bu tayyara olan saygıyıda arttırdı, fanatikliğide tetikledi.
Şimdiki videolarda ise durum tamamen tersi yönündei yani o denli farklıki tutar tarafı yok. Ama ben demiorumki tüm değerlendirme bu videolardan yapılsın. Bir 3. şahır çıkar bendede bunlar var der bence herkes yine değerlendirir.
cupra cok guclu yahu adam her turlu yurumus orcun yap artık daaha birseyler ist da itb vardı satılıklarda 12,5 cr piston+itb tadından yenmez :)
yaaw cuma manisalı cupralar gelse 0,8 de denesek maksat gazlamak olsun bari :)