[QUOTE=TaGo;1974293]Sizin söylmlerinizdende şunun altını çizeyim "son videoda nasıl tutunuyor görüyoruz bu bir başarı" dediğiniz yere bir bakın birde kaç video olduğuna bakın. Bu videolada bana pek tutunma varmış gibi gelmedi. Heleki 1 kişi fazla vede hafifletme yokken.
şimdi zaten mantıken ıkı aracta bırbırının klasmanı bı araba deıl ama denenmen ıstenmıs rollıng yapılmıs.sız dıosunuzkı 1 kısı fazlayken ve hafıfletme yokken pekı hıc dusunmuomusunuz cupranın 100 hp kadar fazlası oluo ve bırde turbo bır araba oldugunu?
bı daha soluorum aynı klasman deıllerkı ve bıraz aradakı 100 hplık ve turbo olusunun cupraya kattıgı artıdan dolayı orcunda hafıfletmek ıstemıs arabasını ancak o sekılde dengeleyebılırlerdı aradakı farkı baska bı acıklaması yok.
bırde ben orda son vıdeoya bakcak olursak dedım ozellıkle bunu belırttım son vıdeoda guzel yurudugunu kastetdım ctr 23ün.zaten vıdeolarda hersey gozukuo bunun ustune hala fanatıklık yapmam zaten.
yanı aslında bu tur polımıklere gırmekte ıstemıorum sonucta araba benım deıl orcun sadece kardesımdır onun ıcın yorum yapıorum ama arabaların sahıplerı agızlarını acmazken ve bı rollıngten sonra nadır gordugumuz ıkı kısınınde bırbırını tebrık ettıgı guzel anları suan bızım burda yaptıgımız polımıkler golge dusuruo bence.
umarım yazdıklarımdan art nıyetlı bı ınsan olmadıgımı anlamıssınızdır cuprayı kotuleyıp orcunun arabasını met etmek gıbı bı cabam yok!